Android 7.0 Nougat kommer næste uge

Et canadisk teleselskab har afsløret, at udrulningen af Android 7.0 Nougat allerede starter i næste uge.

Oversigt over softwareopdateringer hos det canadiske teleselskab Telus (Kilde: Telus)

Oversigt over softwareopdateringer hos det canadiske teleselskab Telus (Kilde: Telus)

Mange Android-fans venter netop nu på, at Googles næste store softwareopdatering udrulles og måske de ikke skal vente så meget længere.

Det canadiske teleselskab Telus har afsløret, at Android 7.0 Nougat udrulles fra på mandag (22. august). Teleselskabet meldte også ud, hvornår udrulningen af Marshmallow startede og fik ret med dette. Det skriver AndroidAuthority.com.

 - Android N hedder officielt Android Nougat

Telus har opdateret deres oversigt over kommende softwa

reopdateringer og det er altså her det røbes, at Android 7.0 Nougat frigives fra på mandag. Det er Google Nexus-telefonerne, Nexus 5X og Nexus 6P, som står til at modtage opdateringen Android N, som var navnet på Android 7.0 Nougat inden den fik det officielle navn.

Google har endnu ikke bekræftet dette, men også Twitter-brugeren Evan Blass har tidligere meldt ud, at Android 7.0 Nougat måske ville blive frigivet i løbet af august måned.

Google har dog tidligere frigivet softwaren omkring et event, hvor nye Nexus-enheder ville blive præsenteret. Dette kan dog også ske i blogindlæg, så måske der også er nye Nexus-produkter på vej.

Hvornår Android 7.0 Nougat bliver klar til telefoner fra producenter som HTC, Huawei, LG, Samsung og Sony er endnu uvist. Det er de enkelte producenter, som melder dette ud. Men oftest går der nogle måneder fra den er kommet til Nexus-enhederne til den er klar til de første andre topmodeller.

- Galaxy Note 7 opdateres hurtigt til Android 7.0 Nougat

MereMobil.dk følger sagen og er spændte på om Android 7.0 Nougat udrulles fra på mandag.

Mere til historien

Foruden de seneste Nexus-telefoner, Nexus 5X og Nexus 6P, så ventes det også at Nexus 6 og Nexus 9 vil få den kommende Android-version.

Fitbit kræver Google-konto fra 2023

Google ejer Fitbit og fra næste år kræver det Google-konto til nye Fitbit-enheder.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Første beta af iOS 16.1 til iPhone har et par nyheder

Apple var klar med iOS 16 i mandags, men allerede nu er den første beta af iOS 16.1 klar.

(mere…)
iOS 16 slår iOS 15 i downloads

Ud fra de første dage er iOS 16 downloadet mere end tilfældet var med iOS 15.

(mere…)
Apple er klar med opdatering til iPad

Apple har frigivet nye store softwareopdatering, iOS 16, men de har også ny version til iPadOS – selvom den ikke er nået version 16 endnu.

(mere…)
iOS 16 er nu klar til download – se nyhederne

Apple har netop frigivet den store softwareopdatering til iPhone og Apple Watch. Du kan downloade iOS 16 og watchOS 9 nu. Se nyhederne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram