Android 7.0 Nougat kommer næste uge

3

Et canadisk teleselskab har afsløret, at udrulningen af Android 7.0 Nougat allerede starter i næste uge.

Oversigt over softwareopdateringer hos det canadiske teleselskab Telus (Kilde: Telus)
Oversigt over softwareopdateringer hos det canadiske teleselskab Telus (Kilde: Telus)

Mange Android-fans venter netop nu på, at Googles næste store softwareopdatering udrulles og måske de ikke skal vente så meget længere.

Det canadiske teleselskab Telus har afsløret, at Android 7.0 Nougat udrulles fra på mandag (22. august). Teleselskabet meldte også ud, hvornår udrulningen af Marshmallow startede og fik ret med dette. Det skriver AndroidAuthority.com.

 – Android N hedder officielt Android Nougat

Telus har opdateret deres oversigt over kommende softwa

reopdateringer og det er altså her det røbes, at Android 7.0 Nougat frigives fra på mandag. Det er Google Nexus-telefonerne, Nexus 5X og Nexus 6P, som står til at modtage opdateringen Android N, som var navnet på Android 7.0 Nougat inden den fik det officielle navn.

Google har endnu ikke bekræftet dette, men også Twitter-brugeren Evan Blass har tidligere meldt ud, at Android 7.0 Nougat måske ville blive frigivet i løbet af august måned.

Google har dog tidligere frigivet softwaren omkring et event, hvor nye Nexus-enheder ville blive præsenteret. Dette kan dog også ske i blogindlæg, så måske der også er nye Nexus-produkter på vej.

Hvornår Android 7.0 Nougat bliver klar til telefoner fra producenter som HTC, Huawei, LG, Samsung og Sony er endnu uvist. Det er de enkelte producenter, som melder dette ud. Men oftest går der nogle måneder fra den er kommet til Nexus-enhederne til den er klar til de første andre topmodeller.

Galaxy Note 7 opdateres hurtigt til Android 7.0 Nougat

MereMobil.dk følger sagen og er spændte på om Android 7.0 Nougat udrulles fra på mandag.

Mere til historien

Foruden de seneste Nexus-telefoner, Nexus 5X og Nexus 6P, så ventes det også at Nexus 6 og Nexus 9 vil få den kommende Android-version.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer