Nykredit indgår partnerskab med Lunar Way

0

Nykredit har indgået et partnerskab med Lunar Way og vil sammen forsøge, at designe det der skal være næste generation af bankkunder.

Lunar Way (Foto: Lunar Way)
Lunar Way (Foto: Lunar Way)

Der er ikke længere en bank, som ikke har en mobilbank. Og de digitale muligheder inden for banksektoren bliver også flere og flere. Derfor skal eksisterende banker også holde øje med udviklingen.

Det har Nykredit eksempelvis gjort ved, at indgå et partnerskab med en spændende ”spiller” – nemlig Lunar Way.

 – Lunar Way nytænker bankoplevelsen på smartphones

Lunar Way er et dansk firma, som gør det muligt for brugerne, at de kan foretage sig alt på applikationen, så man slipper for at skulle ned til nærmeste filial eller finde computeren frem og gøre ting på netbanken.

– “Vi er glade for partnerskabet med Lunar Way. Vi forventer, at Lunar Way vil blive en central aktør på det mobile bankmarked for de såkaldte millennials. Med partnerskabet får Nykredit en stærk digital partner, som samtidig er ved at opbygge en tæt relation til den næste generation af bankkunder. For os er partnerskabet derfor et vigtigt bidrag til at skærpe Nykredits digitalisering yderligere og styrke vores udvikling af produkter digitalt,” siger Morten Møller, direktør for Digital & Marketing.

Vil erobre markedsandele

Lunar Way vil erobre markedsandele ved at være hurtige og nytænkende, mens indtjeningen skal komme gennem de mulige tilvalg af services i app’en. For eksempel hvis man som bruger ønsker et lån eller adgang til en række unikke partneraftaler, der bliver tilgængelige i app’en i løbet af efteråret.

Lunar Way er også rigtig glade for det nye samarbejde med Nykredit.

Lunar Way (Foto: Lunar Way)
Lunar Way (Foto: Lunar Way)

– ”Nykredits størrelse og kompetencer samt ledelsens syn på fremtidens finansielle services var det bedste match for Lunar Way. Sammen er vi en stærk cocktail, og jeg er overbevist om, at vi kommer til at levere et stærkt produkt, der vil være attraktivt og relevant i en tid, hvor konkurrencesituationen står til at forandre sig radikalt,” siger Ken Villum Klausen.

Foruden de samarbejder så investerer Nykredit også et mindre beløb for en minoritetspost i Lunar Way i forbindelse med partnerskabet.

 – Lunar Way klar til Android i testversion

Lunar Way forventer for alvor, at gå i luften til september. Men allerede nu kan du downloade Lunar Way-applikationen i betaversion til både iOS og Android.

Mere til historien

I forbindelse med Lunar Way og Nykredits samarbejde meldes det også ud, at Lunar Ways mål er at nå 85.000 brugere i Norden i år, samt at åbne i fem europæiske lande inden for de næste to år – og have en brugerbase på mindst en kvart million brugere. Lunar Way vil på alle markeder indgå samarbejde med en lokal partnerbank.

Læs også:
Danskerne har taget mobilbanken til sig
Betalingsservice-app giver dig styr på regningerne

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer