Betalingsservice-app giver dig styr på regningerne

7

Nets er klar med en Betalingsservice-app, der giver dig overblik over din økonomi, regningerne og lader dig oprette nye betalingsaftaler.

Betalingsservice-applikationen (Kilde: Betalingsservice/Nets)
Betalingsservice-applikationen (Kilde: Betalingsservice/Nets)

Det er efterhånden de fleste danske banker, som har deres helt egen mobilbanks-applikation og giver kunderne mulighed for, at klare langt de fleste bankting direkte fra mobilen. Det er blandt andet muligt, at lave kontooverførsler og betale girokort m.v.

 – Lunar Way nytænker bankoplevelsen på smartphones

Men nu behøver det ikke længere ske via din netbank eller mobilbank, hvis du vil betale regninger med Betalingsservice. Nets er nemlig klar med en officiel applikation, som giver dig lidt flere muligheder.

Applikationen er tilgængelig til både Android og iOS. Den fungerer på den måde, at du første gang skal logge ind med NemID. Derefter vælger du en 4-cifret kode og indtaster de oplysninger, som den beder om. Derefter er du klar til at bruge applikationen.

 – Netbanken er indhentet af mobilen

Når du logger på efterfølgende sker det uden NemID, men med den 4-cifrede kode, som du selv har valgt. Og du kan i applikationen vælge, at se ”min profil”, ”betalinger”, ”aftaler” og ”overblik”.

Under de forskellige punkter kan du så få et gratisk overblik over de seneste måneders betalinger, se beskeder fra Betalingsservice, få fuld oversigt over alle dine betalinger gennem tiden og kommende betalinger, se oplysninger om de forskellige Betalingsservice-aftaler du har, samt oprette nye aftaler enten via QR-kode eller manuel indtastning. Derudover er det også muligt, at se et budget og få det vist via et søjlediagram. Dermed kan du slippe for ubehagelige overraskelser.

Du kan herunder se de officielle videoer, som Nets har frigivet i forbindelse med Betalingsservice applikationen.

Videoer fra Nets

https://www.youtube.com/watch?v=4jsRpO8zbnM

https://www.youtube.com/watch?v=lYzIq3SCR2M

Applikationen kan downloades gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Der står i Google Play Store, at applikationen er “Beta” og de beskriver også kendte fejl, samt opfordrer brugere til at give gode råd og skrive forslag til forbedringer på deres Facebookside.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer