Lunar Way nytænker bankoplevelsen på smartphones

0

Det danske firma, Lunar Way, forsøger med ny applikation at nytænke det at være i bankkunde i 2016 og går 100 procent mobilt.

Lunar Way (Foto: Lunar Way)
Lunar Way (Foto: Lunar Way)

Danske Lunar Way vil forsøge, at blive et alternativ til de traditionelle banker hos særligt det unge segment. For det behøver nemlig ikke at være så besværligt, at være bankkunde. Lunar Way lader alt foregå på en applikation på smartphonen.

Lunar Way gør det muligt for brugerne, at de kan foretage sig alt på applikationen, så man slipper for at skulle ned til nærmeste filial eller finde computeren frem og gøre ting på netbanken.

Men inden vi kommer godt i gang, hvad er Lunar Way så? Lunar Way er ikke en bank, hvilket de selv gør tydeligt, men derimod en teknologivirksomhed. Det betyder også, at de ikke har en banklicens, men i stedet har lavet et samarbejde med Københavns Andelskasse, der har banklicensen, hvor alle tjenesterne kører igennem. Dette samarbejde gør så, at Lunar Way kan love samme sikkerhed, som andre banker tilbyder.

 – Danske Bank advarer mod fup-SMS fra MobilePay

Projektet er også stadigvæk så nyt, at det ikke er helt offentligt endnu, men kun tilgængeligt for inviterede. Lidt hvis man vil købe en OnePlus-telefon.

Lunar Way (Foto: Lunar Way)
Lunar Way (Foto: Lunar Way)

Hvad tilbyder Lunar Way?

Når Lunar Way for alvor går i luften, så bliver det muligt at oprette sig som kunde – gratis, direkte fra applikationen. Faktisk mener de, at en gennemsnitlig oprettelse tager under et minut – helt præcist 47 sekunder.

Og alle gebyrer er væk, samt kunder får det tilhørende MasterCard (debit-kort) med kontaktløs NFC-betaling uden beregning.

Lunar Way tilbyder også kundeservice direkte fra applikationen via videoopkald.

Ligesom det bliver muligt, at aktivere kort i applikationen, samt lukke ned for et bortkommen kort i en periode og efterfølgende åbne igen, hvis det findes og ellers spærre helt.

 – Mobilbanker slår sociale medier i 2019

Nogle forbrugere vil også sætte pris på de notifikationer, som Lunar Way kan give. Det kan eksempelvis være, hvis der går penge ind eller hvis du kun har 1.000 kroner tilbage til resten af måneden.

Derudover er det også muligt, at betale regninger ved at tage et billede og sende til godkendelse, hvorefter regningen betales.

Sidst men ikke mindst, så kan du også underskrive aftaler elektronisk via applikationen og dermed slippe for at skulle indsende et brev eller møde op i en lokal filial for at skrive under fysisk.

Og så understøtter Lunar Way biometriske sensorer som f.eks. fingeraftrykslæser, som de øvrige banker, så du hurtigt og nemt kan logge ind.

Lunar Way har dog offentliggjort applikationen i Apples App Store, da efterspørgslen har været så stor, men du kan altså stadigvæk ikke oprette dig som kunde hos den gebyrfrie mobilbank.

 – Smartphonen bruges til at ansøge om små lån

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store.

Applikationen findes også til Android, men er kun tilgængelig som en lukket beta i Google Play. Om denne også offentliggøres, som iOS-versionen er blevet, i nær fremtid er uvist.

Mere til historien

Du kan skrive dig op på hjemmesiden til at få flere informationer, når de er klar til at gå i luften og være med til at teste bankløsningen, som en af de første.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer