Lunar Way klar til Android i testversion

KORT NYT: Den danske applikation Lunar Way er nu klar til Android-platformen.

Lunar Way nu på Android

Lunar Way nu på Android

Vi har tidligere skrevet om danske Lunar Way, der forsøger at blive et alternativ til de traditionelle banker og særligt går efter den yngre målgruppe.

Først kom Lunar Way applikationen i Apples App Store, men ikke til brugere af Android-enheder. Men det oplyser Lunar Way nu i en email, at de har rådet bod på, og er klar til at testpersoner prøver Android-applikationen af.

Lunar Way nytænker bankoplevelsen på smartphones

Det er muligt, at få adgang til betaversionen af Lunar Way, samt få en gratis konto med et dertilhørende MasterCard Debit. Da app’en fortsat er i beta, så er det kun personer over 18 år, der ligeledes kan dokumentere dansk statsborgerskab og er bosiddende i Danmark.

Lunar Way oplyser også, at testversionen kan være ustabil og indeholde fejl, hvilket blandt andet er det testpersonerne skal hjælpe med at indrapportere.

Hvornår Lunar Way for alvor går i luften er endnu uvist. Men du kan læse mere på hjemmesiden lunarway.com, hvor du også kan melde dig, som testperson.

Mere til historien

Om sig selv fortæller Lunar Way, at de ikke er en bank, men en teknologi-virksomhed.

Apple Pay presser prisen på Dankort i vejret

Dankort bliver dyrere for butikkerne. Endnu et skridt i den forkerte retning.

(mere…)
MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
MobilePay er tilbage med vigtig funktion

Det er lidt over et år siden, at funktionen blev kaldt for dyr og lukkede ned, men nu er den på vej tilbage i MobilePay.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram