LG G5 fiasko fører til afskedigelser

LG lancerede tidligere i år deres bud på en topmodel for 2016. Men salget har været skuffende, hvilket nu betyder udskiftning af nogle topcheferne.

LG G5 (Foto: LG)

LG G5 (Foto: LG)

Forventningerne til LG G5 var skyhøje fra LG’s side. Det nye ”modulsystem” var markant anderledes end konkurrenterne. LG G5 fik også rigtigt meget omtale for at være anderledes end konkurrenterne, da den blev lanceret under dette års Mobile World Congress.

Men LG har altså ikke ramt plet hos forbrugerne. Og derfor gør LG nu status på salget af deres seneste topmodel overfor avisen Korea Times.

 – Så forsvandt App Draweren også på LG G5

Og meldingen fra LG er kort og godt, at telefonen ikke har formået at sælge det forventede antal eksemplarer. De har også åbnet et projektkontor (PMO), der skal forsøge at vende den synkende skude og få solgt nogle LG-smartphones igen.

Desuden har LG fyret flere topchefer, det er dog uvist præcis hvilke. Derudover er det også vedtaget, at LG’s vicedirektør Kim Hyung-Jeong skal lede det nye projektkontor.

– ”LG G5 er et fantastisk god bud på en toplevel smartphone her i foråret 2016. LG prøver nogle nye ting, som de plejer, men det er ikke helt gennemført,” sådan lød det på anmeldelsen MereMobil.dk bragte tidligere i år og som endte på 4 ud af 6 stjerner. Du kan læse den fulde anmeldelse her.

 – LG G5 vinder ”Best In Show”-pris til MWC

LG er ligesom flere andre producenter ekstra presset af kinesiske producenter, som sælger deres produkter lidt billigere end konkurrenterne.

LG G5 kan netop nu fås ned til omkring 3.900 kroner uden abonnement ifølge dagsaktuelle priser. I april, hvor telefonen kom til salg i Danmark var prisen 4.990 kroner.

Mere til historien

De forskellige moduler skal tilkøbes som ekstra tilbehør til LG G5.

LG TV på vej med indbygget Chromecast

LG har præsenteret 2024-modellerne af deres tv-skærme, som nu kommer med indbygget Chromecast og Google Home.

(mere…)
LG’s fleksible OLED TV er klar på hylderne

LG lancerer nu verdens første fleksible OLED TV, som kan skifte form fra flad til buet. Se pris og tilgængelighed her. 

(mere…)
Skal du have en smart-vaskemaskine? Test af LG’s vaskemaskine med smarthome-funktion

SMARTHOME: Jeg har testet topprodukterne inden for smartvaskemaskiner fra LG. Jeg er både imponeret og skuffet.

(mere…)
LG Tone – nyt spændende in-ear headset

Headsettet LG Tone har aktivstøjreduktion og en opladeæske, der kan fjerne bakterier.

(mere…)
Husker du LG? Innovativ og katastrofal

FARVEL LG: Mobilindustrien har mistet en spiller, der til tider skabte innovative produkter, men som også sendte mobilafdelingen på overarbejde.

(mere…)
LG smider håndklædet i ringen – færdig med smartphones

LG har officielt meldt ud, at de ikke længere vil producere smartphones. Nu lukker LG mobilafdelingen helt ned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram