Denne uges mobilnyheder – uge 23

UGE 23: Lenovo har lanceret nye Moto Z-telefoner og for lidt Android-telefoner opdateres. Det er blot lidt af ugens mobilnyheder. Læs om dem og flere her.

Ugens nyhederDen forgangne uge har budt på lukningen af TDC Play, som nu har skiftet navn til YouSee Musik. Denne navneændring sker som et led i TDC’s brandingstrategi, hvor de nu generelt skifter navn til YouSee.

- TDC skifter navn til YouSee

Forbrugerrådet Tænk har undersøgt 181 Android-telefoner, som er kommet på markedet i perioden 2012-2015, for at se hvor mange af disse, der er blevet opdateret efterfølgende. Og ifølge Forbrugerrådet Tænk, så er 81 af telefonerne aldrig blevet opdateret. Det er særligt de billige telefoner, som aldrig har modtaget en opdatering.

MereMobil.dk har også været på besøg hos SuperBrugsen i Kerteminde, som netop nu medvirker i et pilot-projekt, hvor de tester Coop’s nye mobilbetalingsløsning Bip & Betal. Vi synes, at det virker ganske smart og vil holde lidt øje med om de justeringer der skal til, bliver lavet løbende. Du kan høre mere om løsningen og se hvordan det virker i web-tv indslaget herunder.

Tak fordi du har læst med den forgangne uge.  Og du finder ugens mest læste artikler i listen herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 23

  1. Mange Android-telefoner modtager aldrig opdateringer
  2. TIP: Sådan tjekker du om din Android-telefon kan opdateres
  3. WEB-TV: Bip & Betal – første kig på fuld selv-scan og betaling i SuperBrugsen
  4. Intet gennembrud for Visual Voicemail i Danmark
  5. OnePlus 3 bliver dyrere end OnePlus 2 – se prisen her
  6. Samsung Galaxy S7 Active er virkelig “en traktor”
  7. TDC Play lukkes – nu hedder det YouSee Musik
  8. TDC bryder grænserne: 1 Gbit/s via mobilnettet
  9. Oister klar med EU-roamingpakke til ferien
  10. Samsung Pay indtager Europa

 Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder - uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder - uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder - uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram