Intet gennembrud for Visual Voicemail i Danmark

Den visuelle telefonsvarer tilbydes i Danmark kun af ét selskab, og et gennembrud er umiddelbart ikke på vej.

Visual Voice Mail

Visual Voice Mail

Der har i flere år været talt om Visual Voicemail, men et egentligt gennembrud i Danmark lader ikke til at være under opsejling.

Visual Voicemail er en netværksbaseret telefonsvarer løsning. I stedet for at gemme ens telefonsvarerbeskeder på teleselskabets servere, sender netværket opkaldet ind på ens egen telefon. Her kan man så aflytte lydbeskederne lokalt på telefonen, uden at skulle ringe op til mobilsvar.

Teleselskabet 3 indførte Visual Voicemail til iPhone i 2013, uden det fik konkurrenterne til at åbne for muligheden. I sommeren 2015 tog MereMobil.dk endnu engang temperaturen, men blev mødt af meldinger fra Telia, Telenor og TDC som lød noget i retning af ”Vi har altid øjnene åbne overfor nye muligheder”.

Ny innovativ telefonsvarer

I maj 2016 lancerede det TDC-ejede Telmore en innovativ telefonsvarer applikation med mange af de samme funktioner, som kendes fra Visual Voicemail, blot med endnu flere muligheder, hvilket kan lade sig gøre, fordi app’en har adgang til at trække på mange resurser i netværket.

Telmore lancerer telefonsvareren som app

Det nyskabende initiativ har imidlertid ikke fået Telia og Telenor op af stolene.

– ”Status er uændret siden sidste artiklen,” lyder det samstemmende fra de to operatører.

Telmores telefonsvarer kan måske blive tilgængelig for andre i TDC-koncernen, end blot Telmore kunder, og i sagens natur har TDC altså heller ikke fokus på Visual Voicemail.

Mere til historien

Visual Voicemail har siden 2007 stort set kun været tilgængelig på iPhone, selvom Windows Phone også har haft det integreret som en standardfunktion, hvis netværket understøttede det.

Eesy klar med eSim – og et godt tilbud

Lavprisselskabet Eesy er nu klar med eSim til kunderne, hvilket gør det muligt at komme online på 2 minutter.

(mere…)
Teleselskabet 3 har tiltrukket over 5.000 nye kunder

KORT NYT: Årets tredje kvartal har været godt for teleselskabet 3, som har haft succes med at tiltrække mere end 5.000 nye kunder.

(mere…)
CBB vinder atter prisen for Danmarks mest tilfredse mobilkunder

For tredje gang i træk har CBB Mobil vundet prisen for mobilbranchens mest tilfredse og loyale kunder.

(mere…)
CBB Mobil giver 3 måneders gratis Mofibo

Elsker du lyd- eller e-bøger, har CBB Mobil måske det rette for dig. Netop nu kan du få 3 måneders gratis adgang til Mofibo.

(mere…)
Nyt mobilselskab kåret til ”bedst i test”

En ny spiller kom på mobilmarkedet for syv måneder siden og trods den korte tid på markedet er de netop kåret til ”bedst i test".

(mere…)
Call Me klar med nyt reklameunivers

Call Me er klar med en ny reklamekampagne, der skal forsøge at styrke deres position på lavprismarkedet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram