Visual Voicemail halter stadig i Danmark

3 er fortsat alene med Visual Voicemail i Danmark. Konkurrenterne har ingen aktuelle planer om at indføre funktionen.

Visual Voicemail på iPhone (Foto: 3)

Visual Voicemail på iPhone (Foto: 3)

3 har over en længere periode, faktisk siden 2013, tilbudt Visual Voicemail til iPhone, der er en del af iOS-systemet, som kommer frem, hvis teleselskabet udbyder tjenesten i netværket.

Selvom Visual Voicemail, hvor ens telefonsvarerbeskeder kan aflyttes individuelt på telefonen, via en afspiller, ikke er nogen ny opfindelse, står teleselskaberne ikke ligefrem i kø for at tilbyde tjenesten. Det viser en rundspørge MereMobil.dk har foretaget.

Tilbage omkring 2012 / 2013 havde teleselskaberne, udover 3, heller ikke lyst til indføre Visual Voicemail i deres netværk, og den holdning har ikke ændret sig siden.

 - ”Vi er naturligvis altid interesseret i at udvikle nye produkter og services, som giver vores kunder værdi, og derfor har vi altid øjnene åbne for nye muligheder. Visual Voicemail er en af de mange tjenester, som vi holder øje med. Dog er det endnu for tidligt at sige, om eller hvornår vi lancerer. Det er en konstant prioritering af tjenester og projekter i forhold til kundernes ønsker og behov,” siger David Engstrøm, pressechef i Telia til MereMobil.dk.

Telenor og Telmore har samme udmelding. Det er ikke lige på trapperne, men der kigges på det. Heller ikke TDC melder sig ind på den ellers smarte telefonsvarerløsning.

- "Vi ser i øjeblikket på mulighederne for Visual Voicemail i TDC Gruppen, og kan ikke afvise, at det er en funktionalitet vi introducerer på et givent tidspunkt. For os handler det om at vurdere hvornår en teknologi er moden eller alternativt i en '2.0 version' ," lyder det fra TDC.

Alt imens de konkurrenterne tænker, så ruller 3 Visual Voicemail bredt ud til iPhone-kunderne i deres netværk. Tidligere har kunden selv skulle aktivere tjenesten.

Mere til historien

Visual Voicemail er også en del af Windows Phone-systemet. Med den grafiske brugerflade kan der ved få tryk afspilles, pauses, spoles og slettes – og du sparer telefonsvareropkaldet.

Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Kan 3 overhale Telenor?

3 har slået Telia, men kan de presse sig foran Telenor? Ja, siger en teleanalytiker.

(mere…)
Apple genbruger materialer som aldrig før

I 2021 indeholdt Apple-produkter næsten 20 pct. genbrugsmaterialer, hvilket er den højeste procentdel til dato. Den grønne omstilling er i gang.

(mere…)
Min mening om iPhone SE 2022

EP107: iPhone SE er en god budget-iPhone, men der er kompromisser du skal være parat til at indgå. Lyt med her.

(mere…)
Her slutter livet for din iPhone

BAGGRUND: Jeg har besøgt en robot, der kan adskille og sortere iPhones til genanvendelse. Går fremtiden mod mere miljørigtig genanvendelse?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram