Visual Voicemail halter stadig i Danmark

3 er fortsat alene med Visual Voicemail i Danmark. Konkurrenterne har ingen aktuelle planer om at indføre funktionen.

Visual Voicemail på iPhone (Foto: 3)

Visual Voicemail på iPhone (Foto: 3)

3 har over en længere periode, faktisk siden 2013, tilbudt Visual Voicemail til iPhone, der er en del af iOS-systemet, som kommer frem, hvis teleselskabet udbyder tjenesten i netværket.

Selvom Visual Voicemail, hvor ens telefonsvarerbeskeder kan aflyttes individuelt på telefonen, via en afspiller, ikke er nogen ny opfindelse, står teleselskaberne ikke ligefrem i kø for at tilbyde tjenesten. Det viser en rundspørge MereMobil.dk har foretaget.

Tilbage omkring 2012 / 2013 havde teleselskaberne, udover 3, heller ikke lyst til indføre Visual Voicemail i deres netværk, og den holdning har ikke ændret sig siden.

 – ”Vi er naturligvis altid interesseret i at udvikle nye produkter og services, som giver vores kunder værdi, og derfor har vi altid øjnene åbne for nye muligheder. Visual Voicemail er en af de mange tjenester, som vi holder øje med. Dog er det endnu for tidligt at sige, om eller hvornår vi lancerer. Det er en konstant prioritering af tjenester og projekter i forhold til kundernes ønsker og behov,” siger David Engstrøm, pressechef i Telia til MereMobil.dk.

Telenor og Telmore har samme udmelding. Det er ikke lige på trapperne, men der kigges på det. Heller ikke TDC melder sig ind på den ellers smarte telefonsvarerløsning.

– “Vi ser i øjeblikket på mulighederne for Visual Voicemail i TDC Gruppen, og kan ikke afvise, at det er en funktionalitet vi introducerer på et givent tidspunkt. For os handler det om at vurdere hvornår en teknologi er moden eller alternativt i en ‘2.0 version’ ,” lyder det fra TDC.

Alt imens de konkurrenterne tænker, så ruller 3 Visual Voicemail bredt ud til iPhone-kunderne i deres netværk. Tidligere har kunden selv skulle aktivere tjenesten.

Mere til historien

Visual Voicemail er også en del af Windows Phone-systemet. Med den grafiske brugerflade kan der ved få tryk afspilles, pauses, spoles og slettes – og du sparer telefonsvareropkaldet.

Nu sælger 3 brugte telefoner

Du kan spare 4.800 kroner på en iPhone, hvis den må være brugt.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Apple har bøvl med en foldbar iPhone

JEG MENER: Har vi brug for en foldbar iPhone eller klapskærme i almindelighed?  End ikke Apple kan udvikle en foldbar iPhone, som fungerer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram