Samsung Pay indtager Europa

Samsung Pay fortsætter udbredelsen og bliver i dag lanceret i Spanien, som det første land i Europa.

Samsung Pay (Foto: Samsung)

Samsung Pay (Foto: Samsung)

Samsung Pay har haft en rimelig succes i flere lande, takket være dets evne til at virke med både NFC-terminaler og de traditionelle magnetiske terminaler.

Gutterne hos Androidauthority.com har dog bidt mærke i, at der i Samsungs pressemateriale ikke bliver nævnt ét ord om de traditionelle magnetiske terminaler. Om det er fordi Samsung Pay kun vil fungere med NFC-terminaler i Spanien, er svært at sige. Men det kan meget vel blive en hæmsko for udbredelsen.

Samsung Pay officielt lanceret i Kina

Samsung Pay fungerer på nuværende tidspunkt i Korea, USA, Kina og altså nu Spanien. Om Samsung har nogen planer for resten af Europa lige nu uvist.

For at bruge Samsung Pay kræves det du er indehaver af en af Galaxy S6 eller S7 varianterne. Den nye Galaxy A5 skulle også understøtte Samsung Pay i løbet af de næste par uger.

Mere til historien

Samsung Pay blev lanceret i Korea i august 2015. I Korea kan du også i udvalgte hæveautomater, bruge Samsung Pay til at hæve kontanter.

Artiklen er skrevet af: Kim Vidkær

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Samsung klar med nye foldbare smartphones til august

Skal man tro de seneste rygter fra tipster Jon Prosser, så vil Samsung afholde en Unpacked event i august, hvor de vil afsløre nye foldbare telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram