TDC Play lukkes – nu hedder det YouSee Musik

0

Farvel til TDC Play og god dag til YouSee Musik. Bruger du TDC’s musiktjeneste skal du nu skifte app.

YouSee Musik (Foto: TDC)
YouSee Musik (Foto: TDC)

Tak for indsatsen til TDC Play, der den 1. april 2008 var en absolut verdensnyhed. Musiktjenesten har hjulpet TDC til flere kunder samt til større loyalitet. Men den 27. juni 2016 er det slut. Her bliver TDC Play til YouSee Musik, som en del af TDC’s nye brandingstrategi over for privatkunderne.

Favoritmusik og spillelister fra TDC Play vil være tilgængelig på YouSee Musik. Også musikudbuddet er uforandret. Brugere af TDC Play skal hente og logge ind i den nye YouSee Musik-app. Adgangskode og brugernavn vil være det samme som tidligere, oplyser TDC.

Som en del af ændringen har TDC opdateret YouSee Musik. Nu kan der streames i op til 320 kbit/s mod tidligere maksimalt 192 kbit/s. Det vil sige, at tjenesten nu har samme maksimale lydkvalitet, som man får på Spotify. Det var først i maj 2014, at TDC Play gik på 192 kbit/s. Tidligere benyttedes kun streaming i 48 kbit/s.

Der vil også være adgang til at benytte Chromecast Audio i applikationen samt benytte SONOS højtalere.

Spotify matcher Apple Music på prisen

Erhvervskunder hos TDC skal også skifte til den nye applikation, der kan benyttes fra tirsdag den 7. juni 2016.

– “De kunder, der i dag allerede har adgang til musiktjenesten, vil også have adgang fremover. Dvs., at hvis man i dag har musik inkluderet i sit bredbånd- eller tv-produkt, så vil man også kunne anvende den nye musikstreamingtjeneste, YouSee Musik. Har man ikke musikadgang i dag, så kan man få adgang igennem vores mobilabonnementer,” fortæller TDC til MereMobil.dk.

Telmore Musik ændres ikke, og vil fortsætte som et selvstændigt brand, også på musikdelen, under TDC Group.

TDC lukker for download af musik til PC’er

Mere til historien

TDC Play nåede at fylde 8 år, hvilket skete den 1. april 2016. I begyndelsen var TDC Play en downloadtjeneste. Først senere begyndte man at streame musikken.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer