TDC Play lukkes – nu hedder det YouSee Musik

Farvel til TDC Play og god dag til YouSee Musik. Bruger du TDC’s musiktjeneste skal du nu skifte app.

YouSee Musik (Foto: TDC)

YouSee Musik (Foto: TDC)

Tak for indsatsen til TDC Play, der den 1. april 2008 var en absolut verdensnyhed. Musiktjenesten har hjulpet TDC til flere kunder samt til større loyalitet. Men den 27. juni 2016 er det slut. Her bliver TDC Play til YouSee Musik, som en del af TDC’s nye brandingstrategi over for privatkunderne.

Favoritmusik og spillelister fra TDC Play vil være tilgængelig på YouSee Musik. Også musikudbuddet er uforandret. Brugere af TDC Play skal hente og logge ind i den nye YouSee Musik-app. Adgangskode og brugernavn vil være det samme som tidligere, oplyser TDC.

Som en del af ændringen har TDC opdateret YouSee Musik. Nu kan der streames i op til 320 kbit/s mod tidligere maksimalt 192 kbit/s. Det vil sige, at tjenesten nu har samme maksimale lydkvalitet, som man får på Spotify. Det var først i maj 2014, at TDC Play gik på 192 kbit/s. Tidligere benyttedes kun streaming i 48 kbit/s.

Der vil også være adgang til at benytte Chromecast Audio i applikationen samt benytte SONOS højtalere.

- Spotify matcher Apple Music på prisen

Erhvervskunder hos TDC skal også skifte til den nye applikation, der kan benyttes fra tirsdag den 7. juni 2016.

- "De kunder, der i dag allerede har adgang til musiktjenesten, vil også have adgang fremover. Dvs., at hvis man i dag har musik inkluderet i sit bredbånd- eller tv-produkt, så vil man også kunne anvende den nye musikstreamingtjeneste, YouSee Musik. Har man ikke musikadgang i dag, så kan man få adgang igennem vores mobilabonnementer," fortæller TDC til MereMobil.dk.

Telmore Musik ændres ikke, og vil fortsætte som et selvstændigt brand, også på musikdelen, under TDC Group.

- TDC lukker for download af musik til PC’er

Mere til historien

TDC Play nåede at fylde 8 år, hvilket skete den 1. april 2016. I begyndelsen var TDC Play en downloadtjeneste. Først senere begyndte man at streame musikken.

TDC tvinger Fastspeed til prisstigninger

Fastspeed har netop sendt et brev ud til deres kunder, hvor de oplyser, prisen stiger på 1000/100 Mbit/s bredbåndsforbindelsen.

(mere…)
Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
Den ikoniske iPod takker af - en historisk æra er slut

Apple oplyser, at det er slut med den ikoniske iPod. Nu "aflives" iPod Touch, som den sidste iPod model.

(mere…)
YouSee taber igen kunder

KORT NYT: Antallet af TV-kunder falder fortsat hos YouSee.

(mere…)
Spotify træder ind i metaverset med Spotify Island

Spotify er klar til metaverse. Dette er er den første musikstreamingtjeneste, som tilslutter sig Roblox.

(mere…)
Spotify runder 180 millioner betalende brugere

Selvom 1,5 millioner russiske brugere er suspenderet fra Spotify, så er tjenesten vækstet alligevel. Der er nu over 180 millioner betalende brugere af Spotify.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram