Huawei P8 får Android 6.0 Marshmallow

1

Har du Huawei P8, der var topmodellen fra den kinesiske producent sidste år, så kan du nu få Android 6.0 Marshmallow opdateringen.

Huawei P8
Huawei P8 (Foto: MereMobil.dk)

Vi skrev tidligere på ugen om Forbrugerrådet Tænk, som har undersøgt 181 Android-telefoner fra perioden 2012-2015 for at se, hvor mange der opdateres. Og resultatet var faktisk, at hele 81 af de undersøgte telefoner ikke modtog en opdatering i deres ”levetid”.

Mange Android-telefoner modtager aldrig opdateringer

Huawei og LG fik hug for, at være de producenter, som er synlige på det danske marked, der sjældent var klar med opdateringer til deres mobiltelefoner. Grunden var blandt andet, at særligt de billige mobiler får en opdatering – uanset producent – og særligt Huawei og LG er kendt for de mere prisvenlige smartphones.

Nu melder Huawei også ud, at de er ved klar med Android 6.0 Marshmallow til deres topmodel fra sidste år Huawei P8. Udrulningen er i gang, så den kommer inden for de næste dage eller uger.

 – TEST: Huawei P9 – fremragende de fleste steder

Har du ikke tålmodighed til at vente, så kan du også downloade opdateringen manuelt her. Hvis du vælger dette, så skal du installere ”pakken” manuelt. Dette gøres ved at overføre filen til din enhed og derefter åbne opdateringsmenuen på telefonen under ”Indstillinger”. Den aktiveres ved at vælge ”Lokal opdatering.”

 – TIP: Sådan tjekker du om din Android-telefon kan opdateres

Android 6.0 Marshmallow softwaren fylder 1,57 GB og indeholder også den nyeste udgave af Huawei EMUI-brugerfladen.

Mere til historien

Android 6.0 Marshmallow-opdateringen er også på vej ud til flere andre smartphone-modeller fra Huawei, så følg med her og se hvilke der står næst for i køen af Huawei Mate S, Honor 7 og P8 Lite.

Læs også:

Kun 1 ud af 10 har Android 6.0 Marshmallow

Nørdprojekt: Her er en iPhone med Android

TEST: Huawei P9 Lite – imponerede til prisen

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer