Nørdprojekt: Her er en iPhone med Android

1

Der er altid debat om hvilket styresystem der er bedst, men nu kan man få begge dele: Android styresystem på en iPhone. En supernørd har gjort det umulige.

Foto: Tendigi
Foto: Tendigi

Et software firma fra New York har sat gjort det utænkelige, at få en iPhone til at køre Android. Det er dog en sandhed med modifikationer, for de brugte en Nexus 5 som udgangspunkt for at få iPhonen til at vise Android.

For at nå hertil var ingeniøren Nick Lee nødt til at lave en række softwareværktøjer, som kunne “caste” Nexus’ens skærm over på iPhonen. Næste skridt er naturligvis at gøre det permanent, så man altid kan have Android på sin iPhone.

Android mod iOS catfight: To mænd på hospitalet

For at opnå dette skulle Nick Lee specieldesigne et cover, lave en minismartphone helt fra bunden, og konstruere en række værktøjer til iOS, da det hermetisk lukkede styresystem ikke er glad for at dele informationer med hvem som helst. Åbenbart heller ikke en Android telefon.

Foto: Tendigi
Foto: Tendigi

Hvor mange timer det har taget Nick Lee at lave dette er uvist, men selve hardwaredelen har taget “utallige” timer, og selvom Tendigi laver apps og software, har det helt sikkert også taget mange timer at få iOS til at snakke sammen med Android.

Men missionen om at få Android over på iOS er lykkes, og du kan se resultatet i videoen herunder.

Før i tiden var det ellers tendensen, at mange Android brugere skiftede til iOS, men da Apples salgstal er stagneret, kan det være at Tendigi har ramt en nerve, som er oppe i tiden.

Hvis du har en iPhone, kunne du så tænke dig at få Android på den?

En tredjedel nye iPhone-købere har skiftet fra Android

 

Mere til historien

Samme person, fra samme firma, har tidligere drillet Apple tilhængere ved at installere Windows 95 på en Apple Watch. Du læste rigtigt, Windows 95 på Apple Watch.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer