Android mod iOS catfight: To mænd på hospitalet

2

Det kan være blodig alvor, når diskussionen handler om iOS og Android. To mænd måtte på hospitalet efter et slagsmål om styresystemer.

Android vs Apple tabletkamp
(Foto: PRLOG)

To mænd røg direkte på hospitalet efter en diskussion over det bedste mobilstyresystem. Det skriver Cellular-News.com.

Det var to bofæller, som efter indtagelse af alkohol, var kommet godt og grundigt op at diskutere fordelene og ulemperne ved Apples iOS og Googles Android styresystemer. Det er ikke helt unormalt, at mobilnørder let kommer op at diskutere omkring fordelene og ulemperne ved henholdsvis iOS og Android, men for det meste holder mobilnørderne sig til, at diskutere frem og tilbage i hundredvis at indlæg på diverse diskussionsforaer i stedet for at blive korporlig.

Flasker blev smadret og blodet flød

Ifølge Celluar-News kunne politiet i den amerikanske by Tulsa fortælle, at en kvinde fandt en mand indsmurt i blod på en parkeringsplads udenfor en boligblok. Da politiet ankom, fandt de ud af, at de to bofæller havde drukket og havde diskuteret om deres smartphones. De to mænd havde smadret ølflasker under deres ophidsede diskussion, og den ene blev stukket med en smadret ølflaske, mens den anden fik en ølflaske smadret i hovedet.

Politiet er ifølge Cellular-news endnu ikke helt sikre på, hvad mændene skal sigtes for, men begge mænd modtog hjælp på hospitalet for deres skader. Senere vil politiet finde ud af, om sagen kan klares med en bøde eller om der kommer et retsligt efterspil.

Historien melder desværre ikke noget om de to bofæller blev enige om, hvilket styresystem, der er det bedste.

Mere til historien

Android er det mest udbredte styresystem til smartphones, mens mange nye kvalitets applikationer ofte udkommer til iOS først.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer