En tredjedel nye iPhone-købere har skiftet fra Android

8

Apples topchef Tim Cook kunne i år afsløre, at omkring 30 procent af de nye iPhone købere i det forgangne kvartal har skiftet fra konkurrenten Android.

Move to iOS
Move to iOS

Tim Cook, Apples topchef, kunne i år ved fremlæggelsen af kvartalsregnskabet afsløre, at omkring 30 procent af de nye iPhone-købere i det forgangne kvartal (juli-august-september) er nogle, som har skiftet fra Android telefoner. Det skriver GSMArena.com.

Det er også ny ”switching” rekord soden selskabet begyndte at tracke disse oplysninger for omkring 3 år siden – med det menes antallet af brugere der skifter fra et andet styresystem til iOS.

 – iPhone sælges stadig i millioner, men iPad halter igen

– ”Det er et stort antal og vi er meget stolte af det,” sådan lød det fra Tim Cook.

Apple har også gjort hvad de kunne for at få Android-brugere til at skifte enheder ved at lancerer både en website, men også en applikation til dem. ”Move to iOS”-applikationen var udviklet for at få Android-brugere til at skifte til iOS. Trods den hårde modtagelse i Google Play Store er applikationen downlodet mellem 500.000 og 1.000.000 gange.

 – Så let kan Android-brugere skifte til iPhone

Tim Cook kunne også fortælle, at kun en tredjedel af de eksisterende iPhone-brugere har opgraderet til den nyeste iPhone indtil nu.

Om tallene fortsætter i samme stil er uvist, men Apple havde salgsstart på iPhone 6S og iPhone 6S Plus på de første markeder fredag den 25. september, mens den i Danmark og flere andre lande først kom til salg fredag den 9. oktober, hvilket medregnes i nyt kvartal.

Foruden kvartalsregnskabet blev fremlagt, så kunne Tim Cook også fortælle at Apple Pay bliver tilgængeligt i flere lande i slutningen af 2015 og starten af 2016.

Mere til historien

Apple har også i USA introduceret et trade-in program, der henvender sig til Android brugere og skal få dem til at bytte deres Android enhed til Apple gavekort, som kan benyttes til køb af en iOS enhed. Det skriver Macrumors.com.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer