Så let kan Android-brugere skifte til iPhone

1

TIP: En applikation fra Apple gør det utroligt let for Android-brugere, at skifte til iPhone.

Den allerførste applikation fra Apple, til verdens mest udbredte mobiloperativsystem, er ikke udviklet til Android folkets fornøjelse.

Flyt til iOS
Flyt til iOS

Den nye applikation har til formål, at gøre det lettere at lave skiftet fra Android til iOS – meget tilfældigt lige op til lanceringen af de to nye iPhone modeller, 6S og 6S Plus.

 – Her er iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Applikationen hedder ”Move to iOS” og når den først installeret på din Android enhed, følger der en nem guide til at komme i gang med overførslen af dine vigtigste informationer.

– ”Med få klik kan du flytte dit indhold automatisk og sikkert fra din Android-enhed med ”Move to iOS”-applikationen og der er ingen grund til at gemme dine ting andre steder, før du skifter fra Android. ”Move to iOS”-applikationen flytter sikkert alle typer indhold for dig, som kontakter, kalender, email konti, beskedhistorik og din kamerarulle,” sådan skriver Apple i beskrivelsen af den nye applikation.

Sådan virker ”Move to iOS”

Move to iOS
Move to iOS

Måden overførslen sker på er ved, at iOS-enheden du ønsker at overføre til, opretter et privat Wi-Fi netværk, som din Android enhed kan koble sig på, når man har indtastet en kode som anvist på den nye iPhone.

Når forbindelsen er oprettet er der en række informationer fra sin Android, der er muligt at overføre til iPhone.

  • Kontakter
  • Beskeder
  • Billeder og videoer
  • Bogmærker fra browseren
  • Mail-konti
  • Kalender

Du kan læse mere om den nye ”Move to iOS”-applikationen på Apples hjemmeside, hvor der er lavet en særlig support side til den nye applikation.

Efter overførslen er det anbefalelsesværdigt at sikre sine data i iCloud (Apples tjeneste til blandt andet backup i skyen). Opsætning af backuptjenester mindsker adskillige frustrationer ved tab eller tyveri af sin iPhone. Det er selvfølgelig også klogt at tage backup som Android eller Windows Phone bruger.

Screenshots fra “Move to iOS”-applikationen

”Move to iOS”-applikationen kan installeres på alle Android 4.0 enheder eller nyere. Det vil sige at 95.7 procent af alle aktie Android-enheder på markedet.

Du kan downloade ”move to iOS” gratis i Google Play Store.

Mere til historien

På Android platformen findes der ikke én app, der let overfører alle data fra iPhone til Android. Til gengæld har en række Android-producenter udviklet deres egne applikationer til opgaven, som følger med ved køb af deres produkt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer