Denne uges mobilnyheder – uge 18

0

UGE 18: Sol og sommer er kommet til Danmark, men det er Sony Xperia X også. Læs mere om den nye telefon, samt resten af ugens nyhedsoverblik her.

Ugens nyhederSommervejret har i Kristi Himmelfarts-”ferien” og weekenden for alvor ramt Danmark, men foruden godt vejr har den forgangne uge også budt på spændende nyheder i mobilbranchen.

Og vi er netop gået ind i maj måned, hvilket også betyder, at der er en ny liste klar for hvilke nye mobiler, som lander i handlen og en Top 10 liste over de bedst sælgende telefoner i april måned.

 – TOP 10: De mest solgte mobiler i april

Sony Xperia X, den nye serie fra Sony, er landet til test hos MereMobil.dk og vi er allerede godt i gang med den endelige test. Vi har også set nærmere på den i en lille video, som allerede på få dage er blevet vores mest sete video på YouTube nogensinde. Du kan se videoen i linket herunder.

Derudover er der i den seneste uge også kommet nye takster på mobiltelefoni i EU og du kan se priserne for, hvad data og mobilbrug kommer til at koste i EU denne sommer.

Huawei meldte også ud i den forgangne, at de har lavet en særlig VIP-service til de, som køber den nyeste smartphone fra Huawei – nemlig Huawei P9. Den særlige VIP-service inkluderer blandt andet 3 års garanti og gratis skærmskift.

Og helt eksklusivt har MereMobil.dk kunne afsløre, at Lumigon er på vej med en ny smartphone – nemlig Lumigon T3, som i en special guld-edition er blevet overrakt til den tidligere Beverly Hills 90210-stjerne Tori Spelling i København i går på Remee’s natklub ARCH.

Tori Spelling fik overrakt hemmelig Lumigon telefon

Tak fordi du har læst med den forgangne uge.

Ugens mobilnyheder – UGE 18 2016

  1. Det koster data og mobilbrug i EU denne sommer
  2. Telia og Telenor kører nu 4G på 2.100 MHz
  3. Sony Xperia X er landet – dette vidste du ikke om X’eren
  4. TEST: Sony Xperia X test – en god start (del 1)
  5. 3 års garanti og gratis skærmskift på Huawei P9
  6. iPhone 7 rygterne fortsætter – se de nyeste her
  7. Her er de nye mobiler i maj
  8. I dag kan du købe Huawei P9
  9. Top 10: De mest solgte mobiler i april
  10. YouTube indfører tvungne reklamer

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer