Denne uges mobilnyheder – uge 18

UGE 18: Sol og sommer er kommet til Danmark, men det er Sony Xperia X også. Læs mere om den nye telefon, samt resten af ugens nyhedsoverblik her.

Ugens nyhederSommervejret har i Kristi Himmelfarts-”ferien” og weekenden for alvor ramt Danmark, men foruden godt vejr har den forgangne uge også budt på spændende nyheder i mobilbranchen.

Og vi er netop gået ind i maj måned, hvilket også betyder, at der er en ny liste klar for hvilke nye mobiler, som lander i handlen og en Top 10 liste over de bedst sælgende telefoner i april måned.

 – TOP 10: De mest solgte mobiler i april

Sony Xperia X, den nye serie fra Sony, er landet til test hos MereMobil.dk og vi er allerede godt i gang med den endelige test. Vi har også set nærmere på den i en lille video, som allerede på få dage er blevet vores mest sete video på YouTube nogensinde. Du kan se videoen i linket herunder.

Derudover er der i den seneste uge også kommet nye takster på mobiltelefoni i EU og du kan se priserne for, hvad data og mobilbrug kommer til at koste i EU denne sommer.

Huawei meldte også ud i den forgangne, at de har lavet en særlig VIP-service til de, som køber den nyeste smartphone fra Huawei – nemlig Huawei P9. Den særlige VIP-service inkluderer blandt andet 3 års garanti og gratis skærmskift.

Og helt eksklusivt har MereMobil.dk kunne afsløre, at Lumigon er på vej med en ny smartphone – nemlig Lumigon T3, som i en special guld-edition er blevet overrakt til den tidligere Beverly Hills 90210-stjerne Tori Spelling i København i går på Remee’s natklub ARCH.

Tori Spelling fik overrakt hemmelig Lumigon telefon

Tak fordi du har læst med den forgangne uge.

Ugens mobilnyheder – UGE 18 2016

  1. Det koster data og mobilbrug i EU denne sommer
  2. Telia og Telenor kører nu 4G på 2.100 MHz
  3. Sony Xperia X er landet – dette vidste du ikke om X’eren
  4. TEST: Sony Xperia X test – en god start (del 1)
  5. 3 års garanti og gratis skærmskift på Huawei P9
  6. iPhone 7 rygterne fortsætter – se de nyeste her
  7. Her er de nye mobiler i maj
  8. I dag kan du købe Huawei P9
  9. Top 10: De mest solgte mobiler i april
  10. YouTube indfører tvungne reklamer

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram