I dag kan du købe Huawei P9

Huawei P9 er til prisen et rigtigt godt køb. Fra i dag kan du købe P9 her i Danmark.

Huawei P9 (Foto: Huawei)

Huawei P9 (Foto: Huawei)

Det er kun lidt under en måned siden Huawei, ved en event i London, præsenterede Huawei P9 og Huawei P9 Plus. I dag, mandag den 2. maj 2016, er den første af telefonerne, P9, så klar til salg i Danmark.

Produktet blev lanceret med stor selvtillid, og hvor kineserne gjorde det klart, at P9 og P9 Plus kunne konkurrere side om side med Samsung Galaxy S7-serien og iPhone 6S.

WEB-TV: P9 er uden OIS – se resultatet

Anmelderene har generelt over hele linjen været meget positive. Her fra Danmark har Huawei høstet topkarakterer fra flere techmedier, og i forhold til prisen smed min anmelderkollega Heine Jørgensen på Ekstra Bladet seks stjerner efter P9, i forhold til prisen.

I anmeldelsen hos Engadget scorede P9 77 ud af 100 point. Der mangler features, som kan få telefonen til at skille sig ud fra konkurrenterne, men performance er ”excellent”, lyder det fra Engadget.

Jeg tog i min test blandt andet udgangspunkt i de ting Huaweis topchefer lovede, for at se om det kunne holde. Et langt stykke hen ad vejen er P9 er fremragende telefon, men sort/hvid delen af kameraet gør det ikke bedre, end en konkurrerende telefon hvor sort/hvid billedet skabes af et digitalt filter.

TEST: Huawei P9 er fremragende de fleste steder

Når det er sagt så er det en ”damn good phone”. Den koster trods alt kun lige under 4.000 kroner uden abonnement. Med andre ord. Her får du rigtigt meget telefon til prisen.

P9 er den telefon fra Huawei der til dato har fået den største distribution, og kan derfor købes i et bredt udvalg af forretninger. Blandt andet TDC, Telenor, Telia, 3, Proshop, Power, Elgiganten og mange andre. Helt generelt har flere teleselskaber fortalt til MereMobil.dk, at de har store forventninger til Huawei og ikke mindst P9-produkterne.

I slutningen af maj følges P9 op af P9 Lite og P9 Plus.

Duel: Sammenligning mellem P9 og P9 Plus

WEB-TV: Første kig på P9 og P9 Plus

Sort/hvide fotos fra P9

Mere til historien

Huawei har lige før salgsstarten udsendt en stor systemopdatering til P9 på lidt over 500 MB med den første store rettelsesmængde til telefonen.

Læs også:
Huaweis store dag – P9 i et historisk lys

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
OnePlus 12 kan købes – hvad med Galaxy S24+

Nu er OnePlus 12 i handlen. Skal du købe OnePlus eller overveje Samsung Galaxy S24+?

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Nu kan iPhone 15-serien forudbestilles

Vil du være først med en iPhone 15? Du kan forudbestille fra i dag.

(mere…)
Hvornår kan iPhone 15 købes?

OVERBLIK: Denne dato kan du købe iPhone 15 og iPhone 15 Pro i Danmark.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram