Teleselskaber: Vi har store forventninger til Huawei

0

I går præsenterede Huawei deres to ny topmodeller, Huawei P9 og P9 Plus, og det er telefoner, som de danske teleselskaber har store forventninger til.

Huawei P9 (Foto: Huawei)
Huawei P9 (Foto: Huawei)

Da Huawei kom ind på det danske marked var teleselskaberne ikke klar til at sælge produkterne. Huawei måtte derfor kæmpe deres vej ind på butikshylderne.

Med de seneste produkter er det gået rigtig fint, og alle de fire store teleselskaberne melder sig også klar til salg af de nye topmodeller – og har endda store forventninger til salget.

– ”Ja, vi får begge modeller i vores sortiment og vi forventer os en hel del af den nye Huawei serie: Rigtig flot designet slebet ud i et stykke aluminium. Huawei rammer plet på kundernes efterspørgsel for lang batteritid, godt kamera, hurtig og glidende betjening og flot design. Deres annoncerede samarbejde med Leica på kameradelen, giver en fornemmelse for at kammerat bliver rigtig godt,” lyder det fra Kasper Ørtvig, direktør i YouSee Mobil, til MereMobil.dk.

Teleselskaberne røber også, at der er mere fra Huawei at glæde sig til – nemlig en P9 Lite model.

Huawei P9 Lite er bekræftet

– ”Vi tager både Huawei P9 og P9 lite ind på hylderne. Huawei har i de seneste år stået for høj kvalitet til en meget fornuftig pris, og P9 og P9 lite ligger i fin forlængelse af denne filosofi. De er begge gode bud på nogle af forårets store vindere,” siger Rikke Juul Hansen, pressechef hos 3 Danmark.

Huawei P9 (Foto: Huawei)
Huawei P9 (Foto: Huawei)

Telenor er ligeledes klar med Huawei P9 og ”lillebroderen” P9 Lite i deres sortiment.

– ”Vi får Huawei P9 i sortiment. Det er en lækker telefon, som blandt andet på grund af kamerasamarbejdet med Leica kan appellere til high-end-kunderne. Samtidig gør prispunktet den formentlig interessant for mange. Vi får også ”lillebroderen” P9 Lite i sortiment, og den vil i kraft af en attraktiv pris og gode specifikationer passe godt i vores familiesortiment,” siger pressechef i Telenor, Tom Lehn-Christiansen.

Huawei P9 – den nye outsider

Også Telia melder sig klar og oplyser endda, at de allerede i dag begynder forsalget på den nye Huawei P9.

– ”Ganske som ventet præsenterede Huawei igen høje specifikationer, og det bliver især interessant at se kundernes reaktion på kameraet. Det er jo som bekendt genstand for fokus hos flere producenter, men ingen har på den måde slået pjalterne sammen med en kameraproducent på samme måde, som Huawei nu gør det med Leica. Vi begynder presale på P9 i morgen (red. i dag). Vi får også P9 Plus i sortiment, men vi har ikke dato for presale endnu,” siger David Engstrøm, pressechef i Telia.

Huawei P9 og P9 Plus – priser og salgsstart i Danmark

Huawei P9 med 32 GB hukommelse, og plads til MicroSD-kort, vil koste 3.999 kroner uden abonnement. Den er klar til salg i Danmark den 2. maj 2016.

Mere til historien

Huawei har haft enorme fremskridt på smartphonemarkedet, men deres mål er at blive førende blandt premiumbrands, det har direktøren Richard Yu netop udtalt til Wall Street Journal.

Læs også:
Huawei P9 Plus – mere skærm

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer