Huawei P9 og P9 Plus – priser og salgsstart i Danmark

2

Huawei P9 og Huawei P9 Plus er to smartphones med gode specifikationer endda til fornuftige priser.

Huawei P9 (Foto: Huawei)
Huawei P9 (Foto: Huawei)

Huawei præsenterede P9 og P9 Plus ved en presseevent i London den 6. april 2016. Ud over at telefonerne har gode specifikationer, særligt kameraet lyder lovende, så er priserne også virkelig fornuftige.

Huawei P9 med 32 GB hukommelse, og plads til MicroSD-kort, vil koste 3.999 kroner uden abonnement. Den er klar til salg i Danmark den 2. maj 2016.

Læs mere om Huawei P9

Den store model, Huawei P9 Plus, har 64 GB hukommelse, der ligeledes kan udvides af brugeren. Prisen er sat til 5.499 kroner uden abonnement. Til sammenligning koster en Samsung Galaxy S7 (32 GB) lige over 5.000 kroner.

P9 Plus er klar til salg i juli måned.

Læs om Huawei P9 Plus

– “Det er en lækker telefon, som blandt andet på grund af kamerasamarbejdet med Leica kan appellere til high-end-kunderne. Samtidig gør prispunktet den formentlig interessant for mange,” fortæller Telenors pressechef Tom Lehn til MereMobil.dk.

Huawei har indgået salgsaftaler med de store teleselskaber TDC, Telenor, Telia og 3 samt alle deres underselskaber, men også Dansk Supermarked og Elgiganten er blandt salgskanalerne for de nye telefoner.

Hvis P9’erne fungerer så godt som Huawei lover, kan de være et rigtigt godt køb.

Mere til historien

Huawei P9 og P9 Plus skal følge op på både sidste års, meget populære P8’ere samt Mate S og Mate 8, som vi tidligere har anmeldt her på MereMobil.dk.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer