Huawei P9 Plus – mere skærm

Kan du ikke nøjes med de 5,2 tommer som Huawei P9 tilbyder, så skal du se efter Huawei P9 Plus.

Huawei P9 Plus (Foto: Huawei)

Huawei P9 Plus (Foto: Huawei)

På P9 Plus er skærmopløsningen fortsat Full HD 1080 x 1920 pixels, men skærmen er lidt større – 5,5 tommer.

Huawei P9 Plus kommer med 4 GB RAM og 64 GB indbygget hukommelse, der kan udvides med op til 128 GB på MicroSD-kort. P9 Plus drives på et chipset fra HiSilison (Kirin 955) med grafikprocessoren Mali-T880 MP4.

CPU detaljerne er: Quad-core (4 x 2.5 GHz A72 + 1.8 GHz A53).

Læs om: Huawei P9

Stadig et godt kamera

P9 Plus har samme kamerateknologi som Huawei P9. Linseproducenten Leica står bag det dual-linse kamera på 12 megapixels, der sidder i telefonen. Udover dobbelt LED-fotolys (dual tone) finder vi også laser autofokus men ikke optisk billedstabilisator.

Ved præsentationen gjorde Huawei et stort nummer ud af kameradelen, som bestemt virker lovende, men vi har stadig til gode at vide, om P9 Plus tager billeder på niveau med Samsung Galaxy S7 Edge, som DxO Mark har udråbt til det aktuelt bedste mobilkamera.

Ligeledes P9 Plus kombinerer et RGB og et monokrom kamera der opfanger henholdsvis farver og detaljer samt dybte, lyder det fra Huawei.

Under kameraerne på bagsiden sidder en fingeraftrykslæser, der åbner telefonen blot fingeren lægges på den, også uden du først skal vække telefonen ved at tænde skærmen.

I forhold til P9 er batteriet i Plus-udgaven forøget fra 3.000 til 3.400 mAh.

Med Android 6.0

Press Touch i Huawei P9 Plus (Foto: MereMobil.dk)

Press Touch i Huawei P9 Plus (Foto: MereMobil.dk)

P9 Plus kommer med Android 6.0 hvor brugerfladen EMUI 4.1 er lagt oven på, og dermed bliver P9 og plusmodellen identiske når det kommer til betjeningen.

P9 Plus vejer 162 gram og måler 152,3 x 75.3 x 6.98 mm. I forhold til lillebroederen P9 er det en smule mere på vægt og størrelse. Til sammenligning vejer P9 144 gram.

Skærmen har Huaweis version af 3D Touch (kendt fra iPhone 6S og 6S Plus) indbygget. Ved leveringen understøtter 18 indbyggede apps funktionen, som Huawei kalder Press Touch. Når der trykkes hårdere ned på skærmen, åbnes for nye muligheder på en app eller genvej. Press Touch er også at finde i den danske version af P9 Plus.

I juli lander P9 Plus i Danmark til en pris på 5.499 kroner, oplyser Huawei.

Mere om priserne på P9 Plus og Huawei P9

Web-TV: Demo af Press Touch Display

Mere til historien

Der er op til lanceringen af P9 og P9 Plus indgået salgsaftaler med alle danske teleselskaber og underselskaber samt Dansk Supermarked og Elgiganten.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram