Huawei: Vi vil være førende på smartphonemarkedet

0

I dag præsenterer Huawei deres nye topmodel, Huawei P9, under et pressemøde i London og målet er klart. Huawei vil være nummer 1.

Huawei P8
Huawei P8 (Foto: MereMobil.dk)

Mobilgiganten Huawei var indtil for få år siden helt ukendt på det danske marked, men de seneste år har mobilproducenten gjort kæmpe fremskridt og er nu verdens tredjestørste smartphone-producent. Men målet er klart de vil være nummer 1.

Sådan lyder det i hvert fald fra direktøren Richard Yu.

 – Huawei P9 får Leica kamera-optik

– ”Vi vil være nummer 1 som et premiumbrand,” siger Richard Yu, forbrugerelektronikdirektør hos Huawei til Wall Street Journal.

Og om det er P9, som ventes at blive offentliggjort i dag i tre varianter, der fører Huawei til tops er uvist. Men sikkert er det, at kineserne arbejder hårdt og er en outsider til at overhale Samsung og Apple.

I 2015 rundede Huawei milepælen på 100 millioner smartphones, hvilket var en stigning på 44 procent i forhold til 2014. Fortsætter væksten bliver det utrolig spændende at følge Huawei. Der har haft en strategi om, at have billigere smartphones end konkurrenternes modeller.

 – Apple fortsat det stærkeste brand – Huawei i markant fremgang

MereMobil.dk dækker eventen senere i dag, hvor John G. er på plads i London og vil dække eventen, som starter klokken 15.00 dansk tid.

Mere til historien

I 2012 ansatte Huawei Joonsuh Kim som kreativ direktør i selskabet og han har haft en fortid, der indbefattede designet af Galaxy-serien fra Samsung.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer