Huawei P9 Lite er bekræftet

3

P9 Lite er en skrællet udgave af Huawei P9, men prisen er også mindre.

Billede fra Huawei P9 / P9 Plus lancering i London (Foto: MereMobil.dk)
Billede fra Huawei P9 / P9 Plus lancering i London (Foto: MereMobil.dk)

Dem som ikke vil helt op i topmodelpris, og ikke er interesseret i topmodellen Huawei P9 eller P9 Plus, skal se nærmere på Huawei P9 Lite.

Både Huawei og Telenor bekræfter overfor MereMobil.dk, at der kommer en P9 Lite, men Huawei vil endnu ikke offentliggøre detaljerne omkring telefonen. Derfor er nedenstående specifikationer taget fra rygterne op til lanceringsdatoen og skal tages med forbehold.

Lite-versionen af sidste års topmodel, Huawei P8, har over året solgt rigtigt godt, hvilket P9 Lite også kan gøre, hvis telefonen er på niveau eller bedre end forgængeren.

Her er Huawei P9

Ifølge rygterne op til lanceringen er skærmstørrelsen på P9 Lite 5,0 tommer, altså 0,2 tommer mindre end på P9.

Telefonen har, i forhold til topmodellen, en processortype som yder markant mindre, og RAM mængden er reduceret. Også brugerhukommelsen er væsentligt mindre, men du kan stadig benytte Micro-SD hukommelseskort til at udvide pladsen.

Huawei P9 Lite kører videre med et 12 megapixels dual-kamera og 8 megapixels på fronten. Hvor stor forskel der er i billedkvaliteten på de to telefoner, må en test på et senere tidspunkt vise.

P9 Lite fylder en smule mindre en P9, hvilket også har reduceret batterikapaciteten en smule.

Telefonen leveres med Android 6.0 Marshmallow med Huaweis egen brugerflade EMUI (version 4.1) lagt over. Tidligere Huawei produkter har over tid vidst, hvordan EMUI har udviklet sig i en positiv retning, og på årets mellemklasse-telefon ser det ud til, ligeledes at fungere rigtigt fint.

Det skal du vide om Huawei P9 Plus

Efter at have fulgt præsentationen af P9 og P9 Plus, har jeg en fornemmelse af, at Huawei P9 Lite bliver en værdig efterfølger til P8 Lite, men det er stadig tydeligt, du får lidt mere på alle linjer, ved i stedet at købe Huawei P9.

Priser og salgsstartdato på P9 Lite er ikke offentliggjort.

Mere om priser på P9 og P9 Plus i Danmark

Mere til historien

P9 Lite bliver ikke en dual-SIM telefon, så du kan ikke have to SIM-kort i samme telefon.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer