Denne uges mobilnyheder – uge 47 2015

0

UGE 47: Denne uge har budt på testen af Huawei Watch, og en anderledes video med Nexus 6P, hvor vi undersøger om den kan bøjes. Se ugens overblik her.

Ugens nyhederI sidste uge bragte vi vores uddybende anmeldelse af Nexus 6P fra Huawei og Google. Og denne uge har vi set nærmere på de mange YouTube-videoer, hvor telefonen bøjes ”som smør”. Vi har derfor afprøvet om den virkelig er så let at bøje. Du kan se vores video nederst på siden, hvor vi gør hvad vi kan for at bøje Nexus 6P.

Foruden Nexus 6P har Huawei også andre spændende produkter på markedet netop nu. Vi har lige haft testet deres smartwatch, Huawei Watch, der er stilrent og lækkert. Uret er baseret på Android Wear platformen.

Det har også været en uge i rygternes tegn, hvor både der har været nye rygter om den kommende iPhone med 4 tommer skærm, samt lækkede billeder af Huawei Mate 8.

Mobilbetalingen i Danmark har for alvor gjort sit indtog, og blandt andet håndværkere har taget godt imod den nye betalingsmåde. Swipp har indgået et samarbejde med Verifones betalingsterminaler, der skal gøre mobilbetalingen lettere for Swipp-brugerne.

Herunder finder du de 10 mest læste historier fra ugen der gik, så du kan blive opdateret på nogle af de store historier.

Tjek i øvrigt vores web-TV kategori og se vores seneste indslag samt nyhedsoversigten for de seneste nyheder.

Ugens mobilnyheder – uge 47 2015

  1. Kan jeg bøje Nexus 6P?
  2. TEST: Huawei Watch – stilrent og lækkert
  3. Disse Samsung telefoner får Android 6.0 Marshmallow
  4. Kun få danskere sælger deres gamle telefon
  5. MobilePay har gjort hverdagen lettere for håndværkere
  6. Bluetooth bliver langt hurtigere og rækker længere i 2016
  7. Ny 4-tommer iPhone på vej i starten af 2016
  8. Swipp vil gøre mobilbetaling lettere
  9. Nyt lækket billede viser Huawei Mate 8
  10. YouTube Music – skærpet konkurrence til Spotify

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Web-TV: Kan jeg bøje Nexus 6P?

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer