Disse Samsung telefoner får Android 6.0 Marshmallow

Hvilke Samsung telefoner der får Android 6.0 Marshmallow, og hvornår, er lækket på en ny oversigt. Du kan få overblikket her.

Samsung Galaxy S6 Edge+

Samsung Galaxy S6 Edge+

Det er begrænset, hvor mange slutkunder, der har den nyeste Android-version Android 6.0 Marshmallow, men alligevel snakkes og skrives der en masse om den, da de fleste producenter arbejder på at få den seneste software ud til deres udvalgte modeller.

Og en oversigt over hvilke modeller som Samsung arbejder på skal have Android 6.0 Marshmallow er netop blevet lækket. Det skriver Timesnews.co.uk.

Samsung er faktisk en af de større producenter, som endnu ikke har meldt noget ud vedrørende deres opdateringsplaner.

 – Android M betyder Marshmallow

Men skal man tro de lækkede oplysninger, så vil de sende opdateringen ud over nogle omgange, hvor den første udrulning vil starte i december til de seneste topmodeller. Herefter følger flere andre modeller i januar og februar, mens der stadig er nogle modeller, som venter på en godkendelse. Datoen for hvornår opdateringen er klar er derfor stadig ukendt til disse.

Model Modelnummer Status Forventes klar
Samsung Galaxy Note 5 SM-N920G Godkendt December 2015
Samsung Galaxy S6 Edge+ SM-G928G Godkendt December 2015
Samsung Galaxy S6 SM-G920I Godkendt Januar 2016
Samsung Galaxy S6 Edge SM-G925I Godkendt Januar 2016
Samsung Galaxy Note 4 SM-N910G Godkendt Februar 2016
Samsung Galaxy Note Edge SM-N915G Godkendt Februar 2016
Samsung Galaxy S5 SM-G900G Afventer Ikke oplyst
Samsung Galaxy Alpha SM-G850Y Afventer Ikke oplyst

Samsung klar med flere skumfiduser

Men det er ikke kun de nuværende og tidligere topmodeller, som vil få Android 6.0 Marshmallow opdateringen. Det er også planen at Samsung, ifølge de lækkede oplysninger, vil sende Android 6.0 Marshmallow ud til både Galaxy A- og E-serien. Der er dog ingen af disse modeller, som endnu er godkendt og derfor heller ikke nogen datoer på, hvornår opdateringen kan være klar. Det ventes dog, at det tidligst vil være fra februar 2016.

Men der er tale om modellerne: Galaxy A8 (SM-A8000), Galaxy A7 (SM-A700F), Galaxy A5 (SM-A500F), Galaxy A3 (SM-A300F), Galaxy E7 (SM-E700H) og Samsung Galaxy E5 (SM-E500H).
Ifølge Timesnews.co.uk vil også flere andre modeller få Android 6.0 Marshmallow, men disse er endnu ikke lækket.

Mere til historien

Den seneste opgørelse fra Google viste, at der pt. kun er 0,3 procent af alle Android-enheder, som har den nyeste Android-version installeret. Dette svarer næsten til Android 2.2 Froyo versionen, der blev frigivet tilbage i 2010, som altså er noteret til, at være installeret på 0,2 procent af alle Android-enheder.


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.