Bluetooth bliver langt hurtigere og rækker længere i 2016

0

KORT NYT: Bluetooth har ikke set en overhaling siden version 4.0 tilbage fra 2010, men nu ser det ud som om, at teknologien får noget af en overhaling i det kommende år.

Bluetooth er standardteknologien, for at dele mellem og tilslutte sig til andre enheder. Mange musiksystemer fungerer via Bluetooth, og mange deler indhold mellem deres enheder, hvilket de nu vil komme til at kunne gøre endnu hurtigere.

 – Processor med 10 kerner på markedet i 2016

Bluetooth SIG (Special interest group) afslører køreplanen for 2016 i større træk, og der indgår et hastigheds-bump, større rækkevide og sågar går de over til et mesh netværk, der vil give fordele i forbindelsen og faktisk vil kunne dække op til et helt hus af sammenlagt netværk.

Hastigheden på teknologien skulle stige med 100 procent helt uden at øge energiforbruget, mens rækkeviden ryger helt op til fire gange så langt.

– “Der er en betydelig efterspørgsel fra vores medlemmer, og industrien som helhed, for at øge Bluetooth med de nye muligheder, vi annoncerer i dag,” lyder det fra Toby Nixon, formand for Bluetooth SIG bestyrelse.

Mere til historien

Flere detaljer om deres køreplan for 2016 vil fremkomme de næste par måneder, ifølge Bluetooth SIG.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer