Bluetooth bliver langt hurtigere og rækker længere i 2016

KORT NYT: Bluetooth har ikke set en overhaling siden version 4.0 tilbage fra 2010, men nu ser det ud som om, at teknologien får noget af en overhaling i det kommende år.

Bluetooth er standardteknologien, for at dele mellem og tilslutte sig til andre enheder. Mange musiksystemer fungerer via Bluetooth, og mange deler indhold mellem deres enheder, hvilket de nu vil komme til at kunne gøre endnu hurtigere.

 - Processor med 10 kerner på markedet i 2016

Bluetooth SIG (Special interest group) afslører køreplanen for 2016 i større træk, og der indgår et hastigheds-bump, større rækkevide og sågar går de over til et mesh netværk, der vil give fordele i forbindelsen og faktisk vil kunne dække op til et helt hus af sammenlagt netværk.

Hastigheden på teknologien skulle stige med 100 procent helt uden at øge energiforbruget, mens rækkeviden ryger helt op til fire gange så langt.

- "Der er en betydelig efterspørgsel fra vores medlemmer, og industrien som helhed, for at øge Bluetooth med de nye muligheder, vi annoncerer i dag," lyder det fra Toby Nixon, formand for Bluetooth SIG bestyrelse.

Mere til historien

Flere detaljer om deres køreplan for 2016 vil fremkomme de næste par måneder, ifølge Bluetooth SIG.

Ny Bluetooth-funktion på iPhone - sådan bruger du den

TIP: Bluetooth-enheder vil fungere bedre på din iPhone, hvis du angiver typen. Læs hvordan du indstiller enhedstypen korrekt.

(mere…)
iOS 13.1.2: Apple løser irriterende Bluetooth-fejl på iPhone

Bøvler du med Bluetooth-forbindelsen på din iPhone? Apple har netop leveret en løsning, hvor iPhone ikke længere dropper bilens infotainment-system.

(mere…)
Sonos har gang i bærbar højttaler med Bluetooth

KORT NYT: Sonos arbejder angiveligt på deres første højttaler med Bluetooth. Ifølge rygterne er der tale om en bærbar tag-med højttaler.

(mere…)
2019 iPhone kommer måske med dual-Bluetooth

RYGTE: Apples næste iPhone kommer måske med mulighed for at tilslutte to Bluetooth enheder på samme tid.

(mere…)
Google vil udbrede Fast Pair hurtigere

Hurtig Bluetooth parring på Android, kaldet Fast Pair, skal udbredes hurtigere, fortæller Google. (mere…)

Ny Chromecast vil understøtte Bluetooth

RYGTE: Google lancerer snart en ny Chromecast, der vil have Bluetooth understøttelse. (mere…)

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram