iOS 8 næsten på 9 ud af 10 iOS-enheder

0

Forud for frigivelsen af den absolut seneste iOS-version har næsten hver niende iOS-bruger installeret iOS 8. Se opgørelsen her.

Fordeling af iOS versioner (september 2015)
Fordeling af iOS versioner (september 2015)

I dag frigiver Apple den absolut seneste iOS-version iOS 9, hvilket ofte betyder der er et enormt pres på serverne.

20 skjulte features i iOS 9

Og en række iOS-brugere er også allerede klar til at få opdateringen ned på deres enheder, det viser de seneste tal fra Apple omkring udbredelsen af de forskellige iOS-versioner. Den seneste opgørelse er opgjort pr. 14. september, hvilket altså er kort inden frigivelsen af iOS 9.

I alt er iOS 8 nu installeret på 87 procent af alle aktive iOS-enheder, ifølge de nye tal fra Apple. Det viser også en vækst på 2 procent siden august måned, hvor tallet var 85 procent.

iOS 8 nu på mere end hver ottende iOS-enhed

Brugerne har dog været langsommere til at få iOS 7 installeret på deres enheder i forhold til iOS 7. I januar 2015 havde 72 procent iOS 8 installeret, mens der på samme tidspunkt året før var 80 procent, der havde installeret iOS 7. Det bliver spændende at se, hvor stor en adoptionsrate iOS 9 får.

Desuden viser opgørelsen også, at det er begrænset hvor mange brugere, som har iOS 6 eller ældre versioner installeret endnu.

Ifølge Mixpanel, der er et mobil analysefirma, så er iOS 9 netop nu installeret på omkring 1 procent af alle iOS-enheder i public beta og udvikler beta versioner. Du kan se mere på Mixpanel.com. iOS 9.1 er i øvrigt allerede ude til udviklere og i en public beta version.

iOS 9.1 indeholder nye emoji’s

Det er dog sikkert, at tallet vil stige voldsomt når Apple frigiver versionen i aften. Du kan læse mere om, hvad den nye opdatering byder på når den frigives.

Mere til historien

Foruden frigivelsen af iOS 9, så har Apple netop startet forsalget på de to nye iPhone 6S og iPhone 6S Plus telefoner, hvilket forventes at blive et rekordsalg. Er du interesseret i en af de nye telefoner, så kan du også købe den i udlandet – se hvilket land du får iPhone 6S billigst.

Læs også:

Her er iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer