iPhone 6S kan sætte ny salgsrekord

1

Det ser ud til, at iPhone 6S og 6S Plus kan sætte ny rekord for Apple i en åbningsweekend, når de sættes til salg i de første lande den 25. september.

iPhone 6S og iPhone 6S Plus
iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Apples topchef Tim Cook fortalte til iPhone 6S-præsentationen i sidste uge, at iPhone 6 er den absolut bedst solgte iPhone til dato, men det ændrer sig måske med den nye iPhone 6S. I hvert fald ser det ud til den er på vej godt fra start.

 – Her er iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Og skal man tro Apple selv, så er der kommet så mange forudbestillinger ind allerede, at salget ventes at overgå de 10 millioner enheder, der blev solgt af iPhone 6 og iPhone 6 Plus den første weekend efter premieren. Dengang var der 4 millioner forudbestillinger.

 – Apple sætter ny salgsrekord med iPhone 6

Flere analytikere mener, at årsagen til den nye salgsrekord er, at Apple har taget det kinesiske marked med i første salgsrunde, samt generelt øget antallet af lande i første runde fra 10 lande, der var sidste år, til nu at være 12 lande. Salgsstarten i de første lande er fredag den 25. september 2015, men allerede nu er der åbnet op for forudbestillingerne. Det skriver GSMArena.com.

Apple vil ikke oplyse det konkrete antal af forudbestillinger på de to nye iPhone-modeller.

iPhone-salget udgør 63 procent af Apples samlede omsætning. Derfor virkede det også til på præsentationen i sidste uge, at selskabet ønsker at udvide produkt-paletten lidt med de andre nye produkter de lancerede.

 – Apple vil være mindre afhængig af iPhone

Det er endnu uvist hvornår den nye iPhone 6S og iPhone 6S Plus får salgsstart i Danmark.

Mere til historien

Kort efter Apples udmelding om udsigten til et rekordsalg steg Apple-aktien, men kursen faldt dog forholdsvis hurtigt igen. Dette er oftest et tegn på, at investorerne ikke tror på udsigten til uventet stor fremgang for det samlede salg over en længere periode.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer