Apple vil være mindre afhængig af iPhone

0

Flere produkter er blevet opgraderet gevaldigt hos Apple, hvilket kan tyde på de vil være mindre afhængige af iPhone og satse på flere produkter.

Apple Logo
Apple Logo

Det var småt med nyhederne ved Apples præsentation i onsdags, mener en række investorer.

Der blev præsenteret nye iPhones, iPad Pro, iPad Mini 4 og et nyt Apple TV, der viser Apple mener applikationer er fremtiden for TV.

Modsat tidligere events var der også i onsdagens event lagt vægt på mange andre produkter end de nye iPhone 6S og iPhone 6S Plus.

 – Her er iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Derfor kunne det se ud til, at Apple også forsøger at blive lidt fri for sin afhængighed af den succesfulde iPhone. Det vil være et godt træk, da der så er en palette af flere produkter at brede successen ud på. Og ser man på Nokias historie så er det bestemt ikke noget dumt træk fra Apples side.

 – Her er det nye Apple TV

iPhone 6 og iPhone 6 Plus har været Apple’s absolut største iPhone-succes salgstalsmæssigt til dato.

– ”Det bliver sværere og sværere for Apple at konkurrere med sig selv,” konstaterer analytiker Bob O’Donnell fra Technalysis Research over for nyhedsbureauet Reuters.

Mere til historien

Apple meldte sig også klar med en abonnementsordning på nye iPhones, hvor man for 32 dollar om måneden kan købe sig til at få skiftet sin iPhone ud med en ny model en gang om året, samt en ekstra forsikring. Humac har i Danmark en lignende abonnementsløsning.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer