10 artikler du skal læse i denne uge

OVERBLIK: Her tager jeg dig på en hurtig rejse gennem ugen der gik i mobilnyheder. Jeg har fundet 10 artikler, du bør læse for at være opdateret.

Ugens Highlights

Her er ugens “must read” artikler

En stille men interessant uge. Sådan kan uge 47 2014 bedst beskrives. Jeg synes dog, alligevel et par nyheder fortjener lidt ekstra opmærksomhed.

På MereMobil.dk bragte vi en af landets første anmeldelser af LG G Watch R, som nok er fint designet, men som desværre skuffer på brugen i dagligdagen. Jeg følte mig mest som en beta-tester for Google, og knapt så meget som ejer af et moderne stykke elektronik.

Apple har udsendt en opdatering til de bedagede iPhones og iPads – særligt iPhone 4S og iPad 2. Jeg er fortsat lidt imponeret af Apples evne til at holde, efterhånden gamle produkter, opdateret med ny software.

Mobilindustrien i Finland har stadig lidt til overs efter Nokias mobildivision er overgået til Microsoft. Det tilbageværende gamle Nokia har annonceret en Android-baseret tablet kaldet Nokia N1, hvilket må betegnes som ugens helt store overraskelse. Jeg er spændt på, om der kommer mere fra den front.

Nogle tidligere udbrydere fra Nokia, nu Jolla, udsendte informationer om en ny 7,85 tommer tablet. Jolla Tablet kører Sailfish OS 2.0 men skulle være i stand til at køre Android applikationer.

Slutteligt vil jeg gerne slå et slag for en af de meget populære artikler denne uge. I en stor guide går vi tæt på, hvordan du strammer sikkerheden på din Android-telefon.

Herunder har jeg samlet en top 10 over ugens highlights. Husk at bookmarke nyhedsoversigten og ikke mindst tilmelde dig vores gratis nyhedsbrev.

Top 10 highlights uge 47 2014

1. Er smartphonen ved at uddø?

2. LG G Watch R – test

3. Se Android 5.0 Lollipop in action – video

4. Sådan kan du sikre din Android – guide

5. Mini-test af Huawei ES5186S

6. Nokia N1 tablet – comback på Android

7. Google strammer grebet om Android

8. Danske forskere forudsiger iPhone salget

9. Qualcomm klar med lynhurtigt LTE-modem

10. Apple åbner udviklingskontor i Lund

Mere til historien

Husk du kan finde MereMobil.dk på Facebook og Twitter.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram