10 artikler du skal læse i denne uge

0

OVERBLIK: Her tager jeg dig på en hurtig rejse gennem ugen der gik i mobilnyheder. Jeg har fundet 10 artikler, du bør læse for at være opdateret.

Ugens Highlights
Her er ugens “must read” artikler

En stille men interessant uge. Sådan kan uge 47 2014 bedst beskrives. Jeg synes dog, alligevel et par nyheder fortjener lidt ekstra opmærksomhed.

På MereMobil.dk bragte vi en af landets første anmeldelser af LG G Watch R, som nok er fint designet, men som desværre skuffer på brugen i dagligdagen. Jeg følte mig mest som en beta-tester for Google, og knapt så meget som ejer af et moderne stykke elektronik.

Apple har udsendt en opdatering til de bedagede iPhones og iPads – særligt iPhone 4S og iPad 2. Jeg er fortsat lidt imponeret af Apples evne til at holde, efterhånden gamle produkter, opdateret med ny software.

Mobilindustrien i Finland har stadig lidt til overs efter Nokias mobildivision er overgået til Microsoft. Det tilbageværende gamle Nokia har annonceret en Android-baseret tablet kaldet Nokia N1, hvilket må betegnes som ugens helt store overraskelse. Jeg er spændt på, om der kommer mere fra den front.

Nogle tidligere udbrydere fra Nokia, nu Jolla, udsendte informationer om en ny 7,85 tommer tablet. Jolla Tablet kører Sailfish OS 2.0 men skulle være i stand til at køre Android applikationer.

Slutteligt vil jeg gerne slå et slag for en af de meget populære artikler denne uge. I en stor guide går vi tæt på, hvordan du strammer sikkerheden på din Android-telefon.

Herunder har jeg samlet en top 10 over ugens highlights. Husk at bookmarke nyhedsoversigten og ikke mindst tilmelde dig vores gratis nyhedsbrev.

Top 10 highlights uge 47 2014

1. Er smartphonen ved at uddø?

2. LG G Watch R – test

3. Se Android 5.0 Lollipop in action – video

4. Sådan kan du sikre din Android – guide

5. Mini-test af Huawei ES5186S

6. Nokia N1 tablet – comback på Android

7. Google strammer grebet om Android

8. Danske forskere forudsiger iPhone salget

9. Qualcomm klar med lynhurtigt LTE-modem

10. Apple åbner udviklingskontor i Lund

Mere til historien

Husk du kan finde MereMobil.dk på Facebook og Twitter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer