Apple opdatering giver nyt liv til aldrende iPhones

Apple har til aften udsendt en ny opdatering til iOS 8, der har fokus på stabilitet og fejlrettelser.

Den nye opdatering, bringer stabilitets forbedringer, samt fejlrettelser med sig.

Den nye opdatering, bringer stabilitets forbedringer, samt fejlrettelser med sig.

Når Apple udsender nye opdateringer, er det af gode grunde oftest med fokus på de nyeste iOS enheder, men desværre betyder det som regel, at de lidt ældre iPhones og iPads, kommer til at hoste og hakke, da den nyeste software er mere krævende, end hvad de tidligere topmodeller fra Apple, kan holde til.

Derfor var der nok også en del kunder, der havde visse betænkeligheder, da iOS 8 blev sendt ud til en lang række Apple produkter. Frygten for at ende op med et produkt med nedsat hastighed, har overskygget glæden ved den nye software. Men nu kan glæden godt indfinde sig hos de brugere, der hidtil har holdt sig tilbage og stadig befinder sig på den lidt ældre udgave, iOS 7.

Apple har mandag aften udsendt en ny opdatering, der har fokus på stabilitets-forbedringer, fejlrettelser og forøget hastighed, som samtidigt også tager højde for de ældre iOS produkter, som eksempelvis iPhone 4S og iPad 2.

Den nye opdatering der er blevet nummereret 8.1.1, blev tidligere på måneden udsendt i en beta version og er altså nu blevet gennemtestet af Apples udviklere og er klar til at kaste sig ud i fuld offentlighed.

Apple redder nu din gamle iPhone

Den nye iOS 8.1.1 opdatering, kan enten downloades direkte fra din iPhone eller iPad, alternativt kan du vælge at installere opdateringen via iTunes, som nok vil være at foretrække, hvis du har begrænset plads på dit iOS produkt.

Hvis du ønsker at installere iOS opdateringen direkte fra din telefon eller iPad, kan dette gøres ved at gå ind i enhedens indstillingsmenu, trykke på generelt og vælge software opdatering.

Det anbefales altid, at du husker at foretage en backup af din enhed, inden en opdatering installeres, hvilket kan vise sig, at være belejligt, hvis uheldet, skulle vise sig at være ude.

Mere til historien

Selvom den største effekt, nok vil kunne mærkes på de lidt ældre produkter, kan den nye opdatering også installeres på nyere produkter, som iPhone 6 og iPad Air 2.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Apples næste præsentation - datoen er klar

Datoen for den næste præsentation fra Apple er netop annonceret. Se tid og dato her.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram