Apple flytter ind i Lund

0

Medarbejdere fra Apple sidder nu næsten ved siden af folk fra Sony Mobile i Lund.

Apple, kontor, København
Indgangen til Apples kontor i København (Foto: MereMobil.dk)

Teknologigiganten Apple har, ifølge nyhedsbureauet Rapidus, åbnet et udviklingskontor i et kontorhus i Lund, Sverige, hvor Sony også bor.

I de nyåbnede kontorer sidder allerede en håndfuld medarbejdere, der sidder side om side med folk fra Sony Mobiles afdeling i Lund.

Apples nye kontor ligger i Mobile Heights Center, som huser en samling af spirende teknologivirksomheder. I centeret er der blevet plads efter Sony Mobile har skåret ned på sine aktiviteter i Lund.

Apples indflytning er bekræftet af Anna Stenkil som via ejendomsselskabet Vasakronan er ansvarlig for området.

– ”Det er rigtigt at de (Apple) arbejder her. Andet kan jeg ikke sige,” siger Anna Stenkil til Rapidus. Kilder fortæller dog, at der i Apples lokaler er plads til omkring 10 medarbejdere.

Apple selv har ikke kommenteret på oplysningerne eller indflytningen i Lund.

Det er blot et par år siden at Apple købte Polar Rose og Algotrim, to skånske virksomheder. Algotrims speciale er løsninger til komprimering af data mens Polar Rose er fokuseret på software til ansigtsgenkendelse.

Salget af iPhones forudsiges af danske forskere

Mere til historien

Apple har kontorer flere steder i verden herunder også Danmark. Lokaliseringen i Danmark er baghuset i en relativt ydmyg bygning i det indre København.

Læs også:
Apple: Der kommer aldrig en billig iPhone

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer