Jolla Tablet på vej til Danmark

Udbrydere fra Nokia er klar med tablet der kan afvikle Android applikationer. Skærmstørrelsen på Jolla Tablet er 7,85 tommer.

Jolla Tablet

Jolla Tablet

Resterne af Nokia i Finland præsenterede i denne uge den Android-baserede tablet Nokia N1, og nu er der mere nyt på vej fra Finland.

En række tidligere Nokia-folk stiftede Jolla Mobile, da den tidligere CEO Stephen Elop droppede Nokias egen software, og indførte en Windows Phone-strategi.

Nu er Jolla Mobile klar med en tablet, Jolla Tablet er kommet til verden på basis af kapital fra crowdfundingportalen Indiegogo, skriver DR.dk.

Jolla Tablet har samme størrelse som en iPad Mini, dog lidt billigere. Den forventede pris er omkring 250 dollars, og den kommer til salg i hele EU, herunder også Danmark.

Den nye tablet er baseret på styresystemet Sailfish OS 2.0, der skulle have mulighed for at køre Android-applikationer, såvel som specielle apps udviklet direkte til platformen.

Jolla Mobile slår på, at Sailfish OS er et uafhængigt system som respekterer brugernes privatliv. Jolla lover ikke at sælge eller dele data med nogen.

Hvornår Jolla Tablet kan købes er der aktuelt ikke nogen oplysninger om.

- Sådan fungerer Sailfish OS

Billeder af Jolla Tablet

Jolla Tablet specifikationer

- Processor: 1,8 GHz Intel quad-core

- 32 GB brugerhukommelse

- MicroSD kort: Ja

- 2 GB RAM

- Kamera: 5 megapixes + 2 megapixels frontkamera

- Skærm: 7,85 tommer IPS (2048 x 1536 pixels) – 330 PPI

- Mål: 203 x 137 x 8.3 mm

- Batteri: 4300 mAh

- WiFi, Bluetooth, GPS, Glonass

- Vægt: 384 gram

- Link: Mere info om Jolla Tablet

Video om Jolla Tablet

Mere til historien

De tidligere Nokia-folk har tidligere produceret en smartphone. Den første Jolla-telefon blev solgt den 27. november 2013, men i et yderst begrænset omfang. Der var kun sat 450 styks til salg.

iPad Pro med M2-chip kommer måske til efteråret

RYGTE: Det er muligt at vi får en iPad Pro at se i efteråret i 2022

(mere…)
Din iPad er fyldt op! Sådan sparer du plads

GUIDE: Din iPad er fyldt op. Hvad nu? Sådan ser du, hvad der fylder mest på din iPad. Læs hvordan du frigør lagerplads på din iPad.

(mere…)
OnePlus tablet lanceres måske snart

OnePlus har hidtil gjort mest i smartphones og headset, samt TV på det indiske marked. Nu svirrer rygterne om, at OnePlus er på vej med deres første tablet.

(mere…)
iPad Air test | en lille pro-model

TEST: Unødvendig for de fleste måske, men stadig rigtig cool. Min iPad Air test konkluderer, at iPad Air 2022 er en promodel til en lavere pris.

(mere…)
iPad Air har fået M1-chip og mange flere kræfter

Designet er ikke ændret, men der er en kraftigere processor og nogle ekstra funktioner i iPad Air (2022), der netop er præsenteret.

(mere…)
Laver Google endelig en konkurrent til iPadOS?

KOMMMENTAR: Android 12L er en særlig version til store skærme og tablets. Måske det betyder, at Google endelig tager sig sammen på tablets? Jeg tror desværre ikke det ændrer noget. iPad vil fortsat dominere tabletmarkedet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram