Jolla Tablet på vej til Danmark

0

Udbrydere fra Nokia er klar med tablet der kan afvikle Android applikationer. Skærmstørrelsen på Jolla Tablet er 7,85 tommer.

Jolla Tablet
Jolla Tablet

Resterne af Nokia i Finland præsenterede i denne uge den Android-baserede tablet Nokia N1, og nu er der mere nyt på vej fra Finland.

En række tidligere Nokia-folk stiftede Jolla Mobile, da den tidligere CEO Stephen Elop droppede Nokias egen software, og indførte en Windows Phone-strategi.

Nu er Jolla Mobile klar med en tablet, Jolla Tablet er kommet til verden på basis af kapital fra crowdfundingportalen Indiegogo, skriver DR.dk.

Jolla Tablet har samme størrelse som en iPad Mini, dog lidt billigere. Den forventede pris er omkring 250 dollars, og den kommer til salg i hele EU, herunder også Danmark.

Den nye tablet er baseret på styresystemet Sailfish OS 2.0, der skulle have mulighed for at køre Android-applikationer, såvel som specielle apps udviklet direkte til platformen.

Jolla Mobile slår på, at Sailfish OS er et uafhængigt system som respekterer brugernes privatliv. Jolla lover ikke at sælge eller dele data med nogen.

Hvornår Jolla Tablet kan købes er der aktuelt ikke nogen oplysninger om.

Sådan fungerer Sailfish OS

Billeder af Jolla Tablet

Jolla Tablet specifikationer

– Processor: 1,8 GHz Intel quad-core

– 32 GB brugerhukommelse

– MicroSD kort: Ja

– 2 GB RAM

– Kamera: 5 megapixes + 2 megapixels frontkamera

– Skærm: 7,85 tommer IPS (2048 x 1536 pixels) – 330 PPI

– Mål: 203 x 137 x 8.3 mm

– Batteri: 4300 mAh

– WiFi, Bluetooth, GPS, Glonass

– Vægt: 384 gram

Link: Mere info om Jolla Tablet

Video om Jolla Tablet

Mere til historien

De tidligere Nokia-folk har tidligere produceret en smartphone. Den første Jolla-telefon blev solgt den 27. november 2013, men i et yderst begrænset omfang. Der var kun sat 450 styks til salg.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer