Ugens highlights – de mest læste artikler

OVERBLIK: IFA-messen venter rundt om hjørnet, men derfor har det været en uge med mange interessante nyheder bl.a. bekræftelsen af Apple-event, HTC Desire 510 lancering og meget andet. Få ugens overblik her.

Kalender

Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

IFA-messen begynder i næste uge, hvilket er lig med en række nye produktpræsentationer og producenterne er også allerede begyndt at tease for deres egne event – og hvad de har i ærmet.

Samsung og Sony teaser for nye produkter

Du kan også følge livechats på blandt andet Samsungs Unpacked-event, hvor det ventes de offentliggør Galaxy Note 4.

Apple har i den forgangne uge også bekræftet datoen, den 9. september, som har været nævnt længe til Apple-event. Nu er det altså bekræftet fra Apple selv.

Men ugen har også budt på en ny produktlancering fra HTC, som har offentliggjort deres nye Desire 510. Derudover har HTC også sendt HTC One M8 Dual-SIM på markedet i Danmark.

HTC One M8 klar i Dual SIM version

Endomondo har også frigivet en ny applikation, der dog kun henvender sig til ejere af iPhone 5S. Det er uvist om en lignende applikation kommer til Android-brugere, samt iPhone-brugere generelt, da den blandt andet gør brug af M7-Coprocessoren i iPhone 5S. Men med Endomondo Life installeret er diverse fitness-armbånd ikke længere nødvendigt.

Er du træt af mobiltelefonen får en masse opmærksomhed fra din mand, børn osv. så kan du få hjælp til blandt andet madro (fra mobilen) via applikationen DinnerTime.

Du kan se ugens mest læste artikler herunder. Husk du altid kan se vores nyhedsliste i kronologisk rækkefølge her.

Hitlisten uge 35 2014

01 .Defekt batteri i iPhone 5 – Apple tilbagekalder en række iPhones

02. HTC Desire 510 – dansk pris og tilgængelighed

03. Billigere abonnementer på vej – måske mobiler til 1 krone

04. Historien om root: Hvorfor roote Android mobilen

05. iPhone 6 kommer måske med 128 GB hukommelse

06. iPhone 6-event den 9. september er bekræftet

07. Sådan får du T9-tastatur på Samsung Galaxy S5

08. HTC Desire 510 – prisbillig 4G-smartphone

09. Dette er de 25 mest brugte applikationer

10. Sådan slår du iMessage fra på din iOS-enhed

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram