Sådan får du T9-tastatur på Samsung Galaxy S5

TIP: Her kan du læse hvordan du får T9-tastatur på Samsung Galaxy S5. T9 på S5 - trin for trin.

T9-Galaxy-S5 T9 tastatur på Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5. Screenshot. Aktivering af T9-tastatur (Foto: MereMobil.dk)

Det gamle mobiltastatur fra de gamle tastmobiler, kendt som T9-tastatur, kan aktiveres på Samsung Galaxy S5. Det kan være nyttigt, hvis du er træt af det komplette tastatur også kaldet QWERTY-tastatur.

Fremgangsmåden er enkel og kræver ingen specialviden. Vejledningen til T9-tastatur på Samsung Galaxy S5, finder du herunder som trin-for-trin hjælp.

Når T9 er aktiveret, kan fortsat få komplet tastatur frem, hvis du får brug for det. Så er det blot at lægge Galaxy S5 vandret.

- Test: Læs anmeldelsen af Samsung Galaxy S5

Aktiver T9-tastatur på Samsung Galaxy S5

1. Få tastaturet frem på skærmen. F.eks. ved en SMS

2. Tryk på ”tandhjulet” til venstre for mellemrumstasten

3. Tryk på det øverste punkt ”Dansk”

4. Vælg ”3x4 tastatur

5. Gå tilbage til beskeden ved at trykke på retur-pilen (til højre for hjemknappen)

Nu er T9-tastaturet aktiveret. Hvis du til have QWERTY-tastaturet tilbage, er det samme fremgangsmåde. Vær opmærksom på, at ”tandhjulet” nu er placeret til højre.

- Web-TV: Se testen af Samsung Galaxy S5

Billeder af fremgangsmåden på Galaxy S5

Mere til historien

Fremgangsmåden med aktivering af T9-tastatur på Galaxy S5 virker også på flere andre nyere Samsung-telefoner som Galaxy S5 Mini og Galaxy S4 m.fl.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram