iPhone 6 kommer måske med 128 GB hukommelse

0

RYGTE: Skal man tro de nyeste rygter, så vil iPhone 6 komme i en version med 128 GB intern hukommelse.

Oversigt over hukommelseschip på iPhone 6 (Kilde: Weibo)
Oversigt over hukommelseschip på iPhone 6 (Kilde: Weibo)

Der var engang Apple prissatte deres iPhone noget højere end konkurrenterne, men nu er prisen på en 16 GB iPhone er nogenlunde lig med hvad andre topmodeller koster.

Til gengæld har Apple været den producent, som tilbyder størst intern hukommelse i deres telefoner, da de øvrige producenter ofte har haft produkter, der understøttede microSD-kort og dermed kunne udvide hukommelsen på den måde.

Men efterhånden er 16 GB intern hukommelse ikke nok for de fleste, hvilket også sætter endnu mere skub i rygterne om at iPhone 6 kommer med 128 GB intern hukommelse.

 – WEB-TV: Samsung Galaxy Alpha – direkte konkurrent til iPhone 6

Det ventes, at iPhone 6 kommer i tre forskellige versioner, hvilket forventes at være 16 GB, 64 GB og 128 GB. Det skriver Pocketnow.com.

Bliver dette en realitet er det formentlig for, at holde prisen nede på 16 GB versionen, der i hvert fald på det danske marked er den bedst sælgende. Og altså formentlig derfor det bliver 32 GB versionen, som måske udgår.

Apple har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring iPhone 6, så telefonen er end ikke hverken be- eller afkræftet. Dog er der store forventninger til, at Apple vil offentliggøre den til en event den 9. september 2014, hvilket endnu blot er på rygtebasis.

Mere til historien

Samsung har tidligere på måneden offentliggjort deres bud på en direkte iPhone-konkurrent. Læs mere om Samsung Galaxy Alpha her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer