Defekt batteri i iPhone 5 – Apple tilbagekalder en række iPhones

4

Nogle iPhone 5-modeller har et defekt batteri. Apple erkender problemet og tilbyder gratis reparation. Se om du har defekt batteri i iPhone 5.

Defekt batteri i iPhone 5
iPhone 5 er ramt af defekte batterier i nogle modeller.

Har du problemer med batteriet på din iPhone 5? Så kan det være du er omfattet af det “iPhone 5 batteri udskiftningsprogram”, som Apple netop har offentliggjort.

Apple oplyser, at en lille procentdel af iPhone 5-enheder pludselig kan opleve kortere batteritid eller behov for at blive opladet oftere.

De berørte iPhone 5-modeller var solgt mellem september 2012 og januar 2013 – og de er inden for en begrænset række serienumre.

Lider din iPhone 5 af disse symptomer, og opfylder kravene, som er beskrevet herunder, så vil Apple udskifte batteriet i din iPhone 5 uden beregning. Bemærk. Udskiftningsprogrammet omfatter kun iPhone 5 – iPhone 5S og 5C er ikke berørt af fejlen.

Det betyder ”pre-owned” iPhone

Udskiftningsprogrammet startede allerede fredag (22. august 2014) på det amerikanske og kinesiske marked, mens vi skal vente til fredag den 29. august i Danmark.

Er du ramt af problemet og lever op til kravene, så husk at lave en backup af din enhed via iCloud eller iTunes inden du indleverer den. Slå “Find Min iPhone” fra, slet data og indstillinger.

Du kan tjekke om din telefon er berørt her: https://ssl.apple.com/support/iphone5-battery/

For at kunne tjekke om Apple erkender defekt batteri i iPhone 5, skal du bruge telefonens serienummer. I dette tilfælde spørger Apple om telefonens serienummer – som er et selvstændigt nummer, og ikke IMEI-nummeret. Her kan du se hvordan du finder iPhone 5s serienummer.

Web-TV: Sådan finder du dit IMEI-nummer

Mere til historien

iPhone 5 er tilsyneladende et problembarn for Apple. I april 2014 åbnede et knap-udskiftningsprogram fordi mekanismen omkring knappen i nogle modeller, ikke er optimal.

Læs også:
Apple tilbagekalder en række iPhone-opladere
Du har ret til en ny telefon ved ombytning

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer