Samsung og Sony teaser for nye produkter

VIDEO: Samsung har Sony har lagt teasere ud på YouTube, som skal skabe opmærksomhed forud for produktpræsentationerne i næste uge.

I kommende uge åbner den store elektronikmesse IFA i Berlin. Begivenheden dækker vi på MereMobil.dk med livechat, web-TV og artikler, om de forventede mange nye lanceringer.

Producenterne er også begyndt at gøre klar til IFA. Senest har både Samsung, Sony og Asus lagt teaservideoer ud på YouTube, der skal skærpe interessen for lanceringerne.

Herunder kan du se et par af videoerne. Mest konkret er Asus som lancerer et smartwatch med navnet Asus ZenWatch.

Fra onsdag den 3. september skal du sætte kryds i kalenderen for der går det løs. Sony og Samsung holder pressemøder onsdag mens Microsoft og Huawei er klar om torsdagen.

Se teaservideoer

Mere til historien

Nyhederne slutter ikke med IFA. Tirsdag den 9. september holder Apple nemlig pressemøde. Her forventes iPhone 6 at blive præsenteret.

Tags: , ,

Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.