Ugens highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: TDC forbedrer mobildækningen i Nordsjælland og København og Microsoft fyrer 18.000 ansatte, samt dropper Android på Nokia X. Læs alt om det og meget andet i ugens overblik.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Den seneste uge har været utrolig begivenhedsrig i mobilbranchen. Microsoft har meldt ud, at der skal fyres 18.000 medarbejdere frem mod midten af 2015. Ligesom de også dropper Android-platformen på deres Nokia X-enheder. Der skiftes øjeblikkeligt styresystem på Nokia X-enhederne til Windows Phone platformen.

TDC har også været ude med nyheden om, at de er i gang med en omfattende opgradering af 2G og 3G mobilnetværket, hvilket i første omgang betyder dækningen i Nordsjælland og København vil ændres fra Edge til 3G.

TDC forbedrer mobildækningen i Nordsjælland og København

Sense 6 opdateringen skulle også være på vej til HTC One Mini, dog er dette ikke bekræftet af HTC Danmark. Men udrulningen er i gang i Europa, derfor forventes den også at være på trapperne herhjemme.

Ugen har også budt på lækkede detaljer og billeder af Xperia Z3, samt udmeldingen om at Lumia 520 er solgt i mere end 12 millioner eksemplarer og er den mest solgte Windows Phone.

Du kan også læse testen og se vores Web-TV indslag med Lumia 930, der lige nu er den absolut bedste Windows Phone, ifølge vores opfattelse.

Du kan læse ugens mest læste artikler herunder.

Hitlisten uge 29 2014

01. WEB-TV: Lumia 930 – derfor er den bedst på Windows Phone

02. Lumia 930 kommer alligevel hos 3

03. Pas på mobilen: Før og under rejsen

04. Se lækkede detaljer og billeder af Sony Xperia Z3

05. Taletidskort er vanvittig dyre

06. Smartphonen afgør internethastigheden

07. Google Play får nyt design med Android L

08. Bedre TDC dækning i Nordsjælland og København

09. Lumia Cyan klar til Lumia-telefoner med Windows 8

10. Microsoft dropper Android på Nokia X

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer