Se lækkede detaljer og billeder af Sony Xperia Z3

Rygterne om Sony Xperia Z3 tager til og det ventes, at produktet afsløres for offentligheden til efteråret. Men nu er detaljer og billeder af produktet sluppet ud.

Lækket billede af Sony Xperia Z3 (Kilde: digi-wo.com)

Lækket billede af Sony Xperia Z3 (Kilde: digi-wo.com)

Da Sony lancerede deres topmodel Xperia Z i januar måned sidste år har elektronikproducenten lanceret en efterfølger hvert halve år. Holder dette, hvilket det tyder på, så er offentliggørelsen af Xperia Z3 lige rundt om hjørnet.

WEB-TV: Sony Xperia Z2 – god på de fleste punkter

Hjemmesiden Xperiablog.net har nu lækket detaljer og billeder af det, som ventes at være den kommende Xperia Z3. Billederne viser et mere kurvet design end det, som vi kender fra forgængerne. Det skriver Amobil.no.

Umiddelbart ser det ud til, at telefonen understøtter brug af microSD-kort, samt bruger microSIM og microUSB-port. Derudover har den en dedikeret kamera-knap og øverst tilsluttes hovedtelefonerne. Det ventes, den kommer med en 2.5GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 801 processor og Adreno 330 styrer grafikdelen. Det er Android 4.4.4 KitKat, der vil være styresystemet fra salgsstart.

Lækket billede af Sony Xperia Z3 (Kilde: weibo.com)

Lækket billede af Sony Xperia Z3 (Kilde: weibo.com)

Udfra billederne at dømme, så kommer den med et kamera på 20,7 megapixels, præcis som det kendes fra de forrige modeller.

Hjemmesiden 9to5google.com mener også, at de lækkede billeder viser fronten af den næste topmodel fra Sony. Det skulle angiveligt være den kinesiske version af telefonen, der er lækket på de kinesiske debatforums digi-wo og weibo.

I sidste uge skrev GSMArena.com også, at Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact ville lande i butikkerne i løbet af september måned. Det kunne tyde på en offentliggørelse til årets IFA-messe.

Mere til historien

Sony er den producent, som i deres mini-model er gået mindst på kompromis. Du kan læse testen af Sony Xperia Z1 Compact her.

Læs også:

WEB-TV: Sony Xperia Z1 Compact – se testen

Hvorfor trækker Sony sig ikke fra smartphones?

Sony Xperia-telefonerne sælger ikke nok. Hvorfor trækker Sony sig ikke ud og dropper smartphones?

(mere…)
Xperia 10 VI: Prisvenlig, kompakt og med to dags batteri

Sony Xperia 10 VI er interessant i overskrifter, men virkeligheden er måske knapt så spændende.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI er officiel – læs detaljerne

Sony dropper tidligere ’darlings’ og har skabt en telefon, der måske er konkurrencedygtig. Her er Sony Xperia 1 VI.

(mere…)
Pressemateriale for Sony-telefoner lækket

KORT NYT: Evan Blass har lækket nye billeder, som ligner pressematerialer fra Sony.

(mere…)
Officielle billeder afsløret af kommende Sony-modeller

Senere i maj afholder Sony event, hvor det ventes de lancerer Xperia 1 VI og Xperia 10 VI. Officielle billeder er lækket. Se dem her.

(mere…)
Her er Sonys nye tv-skærme – 2024 lineup

Så er der godt nyt for øjnene fra Sony, der lover biografoplevelser hjemme i stuen. Tjek de nye mini-LED og OLED-skærme ud her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram