Se lækkede detaljer og billeder af Sony Xperia Z3

Rygterne om Sony Xperia Z3 tager til og det ventes, at produktet afsløres for offentligheden til efteråret. Men nu er detaljer og billeder af produktet sluppet ud.

Lækket billede af Sony Xperia Z3 (Kilde: digi-wo.com)

Lækket billede af Sony Xperia Z3 (Kilde: digi-wo.com)

Da Sony lancerede deres topmodel Xperia Z i januar måned sidste år har elektronikproducenten lanceret en efterfølger hvert halve år. Holder dette, hvilket det tyder på, så er offentliggørelsen af Xperia Z3 lige rundt om hjørnet.

- WEB-TV: Sony Xperia Z2 – god på de fleste punkter

Hjemmesiden Xperiablog.net har nu lækket detaljer og billeder af det, som ventes at være den kommende Xperia Z3. Billederne viser et mere kurvet design end det, som vi kender fra forgængerne. Det skriver Amobil.no.

Umiddelbart ser det ud til, at telefonen understøtter brug af microSD-kort, samt bruger microSIM og microUSB-port. Derudover har den en dedikeret kamera-knap og øverst tilsluttes hovedtelefonerne. Det ventes, den kommer med en 2.5GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 801 processor og Adreno 330 styrer grafikdelen. Det er Android 4.4.4 KitKat, der vil være styresystemet fra salgsstart.

Lækket billede af Sony Xperia Z3 (Kilde: weibo.com)

Lækket billede af Sony Xperia Z3 (Kilde: weibo.com)

Udfra billederne at dømme, så kommer den med et kamera på 20,7 megapixels, præcis som det kendes fra de forrige modeller.

Hjemmesiden 9to5google.com mener også, at de lækkede billeder viser fronten af den næste topmodel fra Sony. Det skulle angiveligt være den kinesiske version af telefonen, der er lækket på de kinesiske debatforums digi-wo og weibo.

I sidste uge skrev GSMArena.com også, at Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact ville lande i butikkerne i løbet af september måned. Det kunne tyde på en offentliggørelse til årets IFA-messe.

Mere til historien

Sony er den producent, som i deres mini-model er gået mindst på kompromis. Du kan læse testen af Sony Xperia Z1 Compact her.

Læs også:

- WEB-TV: Sony Xperia Z1 Compact – se testen

Sony PlayStation arbejder på en håndholdt enhed

BEKRÆFTET: Sony arbejder på, at producere en håndholdt gamingenhed, der forhåbentlig bliver lanceret til julehandlen.

(mere…)
Sony Xperia 1 V – endnu en super-niche mobil

Mindre varmeudledning, nyt kamerasetup og fotofunktioner samt lavere strømforbrug ved videooptagelse. Velkommen til Sony Xperia 1 V.

(mere…)
Sony Xperia 10 V – mellemklassemobil til en skarp pris

Sony en ny i telefon mellemklassen. Vi ser her nærmere på Sony Xperia 10 V. Se pris og tilgængelighed.

(mere…)
Sony Xperia 1 V afsløres i maj

Så er datoen for Sonys kommende lanceringsevent klar og du kan glæde dig til. Sony Xperia 1 V er på vej.

(mere…)
Her det nyeste om Sony Xperia 5 V

Sony Xperia 5 V forventes på markedet senere i år. Her er de nyeste detaljer.

(mere…)
Microsoft garanterer Sony vigtig licens

En licensaftale mellem Microsoft og Sony er på bordet for at berolige konkurrencemyndighederne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram