Netflix har rundet 50 millioner abonnenter på verdensplan

0

De seneste tre måneder har Netflix fået 1,69 millioner nye abonnenter og det betyder, at de nu har rundet 50 millioner kunder på verdensplan.

Netflix-applikation opdateret til Android
Netflix-applikation opdateret til Android

Der er ingen tvivl om Netflix er en utrolig populær streamingtjeneste og de seneste tre måneder har Netflix fået 1,69 millioner nye abonnenter. Det viser kvartalstallene for årets andet kvartal, der også viser de nu har rundet 50 millioner abonnenter på verdensplan. Det skriver Digitalt.tv.

TIP: Netflix-tip: Sådan bliver underteksterne hvide

Det er en stigning på 12 millioner siden for et år siden. Ved udgangen af 2013 havde Netflix 44 millioner abonnenter.

Omkring 36 millioner af abonnenterne er i USA, men fra september åbner Netflix op i flere europæiske lande, da også Tyskland, Østrig, Schweiz, Frankrig, Belgien og Luxemburg får adgang til streamingtjenesten. Det skriver Engadget.com.

PODCAST: Mit gamle TV er presset af Netflix

Netflix forventer desuden at få omkring 1,3 millioner flere brugere i tredje kvartal i år.

Også på bundlinjen giver antallet af kunder udslag. Der blev i andet kvartal omsat for 7,4 milliarder kroner, hvilket førte til et overskud på næsten 400 millioner kroner, som er mere end en fordobling i forhold til samme periode sidste år.

Mere til historien

Det er uvist præcis hvor mange abonnenter Netflix har i Danmark, men ved årsskiftet kunne vi fortælle, at Netflix nu er den sjettestørste TV-kanal i Danmark.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer