Sådan får Netflix hvide undertekster på Apple TV

0

Tip: Er du træt af at se Netflix med de gule undertekster? Hvis du har et Apple TV, kan du hurtigt og nemt få dem gjort hvide igen.

Apple TV med Netflix
Apple TV med Netflix

Netflix har som standard gule undertekster, og Apple TV havde tidligere hvide undertekster på Netflix indhold, som en af de eneste medieafspillere. Dette blev ændret med Apple TVs software-opdatering til version 6.0. Men det behøver ikke være ændret ”for good” – for du kan selv ændre i indstillingerne, så de atter bliver hvide.

Test: iPad Air – den ultimative tablet

Du kan tilpasse dine Netflix undertekster i Apple TVs indstillinger, så de ikke længere behøver være gule, eller i en fast skriftstørrelse.

For at ændre størrelsen skal du blot gå ind i Indstillinger -> Generelt -> Tilgængelighed -> Formater, derefter vælger du om skriftstørrelsen skal være Standard, Stor tekst, Klassisk – eller Rediger formater.

Det er under Rediger formater, at du kan lave en mere tydelig tekstkant, vælge farven, skrifttypen og meget andet.

Test: MacBook Pro 13 – et kraftværk

Hvis du ved, hvordan eller om, man kan ændre tekstfarve på andre Netflix afspillere, så skriv gerne en kommentar under artiklen.

Mere til historien

Netflix er en online-streaming tjeneste af både film og TV-serier. Tjenesten har mange år på bagen på det amerikanske marked, men i Danmark blev den først tilgængelig den 16. oktober 2012.

Du kan tilgå Netflix fra forskellige enheder, blandt andet Windows PCer, Mac, PlayStation 3, Xbox, Smart TV, Smartphones og tablets, samt medie-bokse som Apple TV.

For at have adgang til Netflix skal man have et abonnement, hvilket koster 79 kroner om måneden.

Tak til Digitalt.tv for tip.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer