Podcast #07: Mit gamle TV er presset af Netflix-tjenester

0

Netflix, TV 2 Play og tilsvarende tjenester presser de traditionelle medievaner. Vi tager temperaturen på det gamle og nye TV.

TVI efteråret 2012 blev Netflix introduceret i Danmark, og det har i den grad sat vores medievaner under et stort pres. Tiden er kommet til nytænkning og nye forretningsmodeller.

Vi har nu ikke kun Netflix. Også HBO Nordic, Viaplay, Youbio, TV 2 Play m.fl. er tilgængelig for danskerne. Det minder om dengang hvor gratisavisen Nyhedsavisen åbnede, hvorefter der pludselig kom et stort udbud af andre gratisaviser – hvoraf de fleste dog er lukket igen.

I den syvende udgave af Teknologimagasinet Meremobil siger medieanalytiker Per Fanefjord Lauersen fra fagsitet Mediawatch, at ”cheflaget på TV er lige så konservative som det der var på aviserne for 12-13 år siden”.

Det er dog ikke den opfattelse at TV 2 har. Det fortæller Stig Møller Christensen, salgsdirektør på betalings-tv ved TV 2, og manden med ansvaret for TV 2 Play.

Som tv-seer kan man forundres over hvordan TV-branchen fungerer, og hvorfor noget af indholdet ikke altid kan ses på tablets og smartphones.

I dette program sætter vi fokus på det stigende pres, at vores gamle TV-vaner er under.

Lyt: Podcast om presset på broadcast-TV fra digitale tjenester

Episode #7 af teknologimagasinet Meremobil sætter fokus på TV og TV-tjenester.

Podcasten fra MereMobil.dk kan lyttes på alle platforme; Android, iOS, Windows Phone, Mac, Windows osv. Afspiller og downloadlink finder du i toppen af denne artikel. Du kan også hente Meremobil i iTunes Podcast eller via Tunein Radio.

– Sådan lytter du til teknologimagasinet MereMobil

Gæsterne i programmet er medieanalytiker Per Fanefjord Lauersen fra Mediawatch samt Stig Møller Christensen, salgsdirektør i betalings-TV på TV 2.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer