Podcast #07: Mit gamle TV er presset af Netflix-tjenester

Netflix, TV 2 Play og tilsvarende tjenester presser de traditionelle medievaner. Vi tager temperaturen på det gamle og nye TV.

I efteråret 2012 blev Netflix introduceret i Danmark, og det har i den grad sat vores medievaner under et stort pres. Tiden er kommet til nytænkning og nye forretningsmodeller.

Vi har nu ikke kun Netflix. Også HBO Nordic, Viaplay, Youbio, TV 2 Play m.fl. er tilgængelig for danskerne. Det minder om dengang hvor gratisavisen Nyhedsavisen åbnede, hvorefter der pludselig kom et stort udbud af andre gratisaviser – hvoraf de fleste dog er lukket igen.

I den syvende udgave af Teknologimagasinet Meremobil siger medieanalytiker Per Fanefjord Lauersen fra fagsitet Mediawatch, at ”cheflaget på TV er lige så konservative som det der var på aviserne for 12-13 år siden”.

Det er dog ikke den opfattelse at TV 2 har. Det fortæller Stig Møller Christensen, salgsdirektør på betalings-tv ved TV 2, og manden med ansvaret for TV 2 Play.

Som tv-seer kan man forundres over hvordan TV-branchen fungerer, og hvorfor noget af indholdet ikke altid kan ses på tablets og smartphones.

I dette program sætter vi fokus på det stigende pres, at vores gamle TV-vaner er under.

Lyt: Podcast om presset på broadcast-TV fra digitale tjenester

Episode #7 af teknologimagasinet Meremobil sætter fokus på TV og TV-tjenester.

Podcasten fra MereMobil.dk kan lyttes på alle platforme; Android, iOS, Windows Phone, Mac, Windows osv. Afspiller og downloadlink finder du i toppen af denne artikel. Du kan også hente Meremobil i iTunes Podcast eller via Tunein Radio.

Sådan lytter du til teknologimagasinet MereMobil

Gæsterne i programmet er medieanalytiker Per Fanefjord Lauersen fra Mediawatch samt Stig Møller Christensen, salgsdirektør i betalings-TV på TV 2.

TV 2 Play har rundet 1 million abonnenter

TV 2 har nået en meget vigtig milepæl med TV 2 Play. Én million har nu adgang til TV 2 Play.

(mere…)
Bang & Olufsen: Ting du ikke vidste

EP122: B&O er mere end højttalere til 10-tusindevis af kroner. Det danske luksusbrand er bare rigtigt spændende. Lyt med og hør hvorfor.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
Du kan se VM-fodbold i 4K – men ikke på DR TV

Ikke alle VM-fodboldkampene fra Qatar kan opleves i 4K. DR TV nøjes med Full HD. TV 2 opgraderer derimod til 4K.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram