Podcast #07: Mit gamle TV er presset af Netflix-tjenester

Netflix, TV 2 Play og tilsvarende tjenester presser de traditionelle medievaner. Vi tager temperaturen på det gamle og nye TV.

I efteråret 2012 blev Netflix introduceret i Danmark, og det har i den grad sat vores medievaner under et stort pres. Tiden er kommet til nytænkning og nye forretningsmodeller.

Vi har nu ikke kun Netflix. Også HBO Nordic, Viaplay, Youbio, TV 2 Play m.fl. er tilgængelig for danskerne. Det minder om dengang hvor gratisavisen Nyhedsavisen åbnede, hvorefter der pludselig kom et stort udbud af andre gratisaviser – hvoraf de fleste dog er lukket igen.

I den syvende udgave af Teknologimagasinet Meremobil siger medieanalytiker Per Fanefjord Lauersen fra fagsitet Mediawatch, at ”cheflaget på TV er lige så konservative som det der var på aviserne for 12-13 år siden”.

Det er dog ikke den opfattelse at TV 2 har. Det fortæller Stig Møller Christensen, salgsdirektør på betalings-tv ved TV 2, og manden med ansvaret for TV 2 Play.

Som tv-seer kan man forundres over hvordan TV-branchen fungerer, og hvorfor noget af indholdet ikke altid kan ses på tablets og smartphones.

I dette program sætter vi fokus på det stigende pres, at vores gamle TV-vaner er under.

Lyt: Podcast om presset på broadcast-TV fra digitale tjenester

Episode #7 af teknologimagasinet Meremobil sætter fokus på TV og TV-tjenester.

Podcasten fra MereMobil.dk kan lyttes på alle platforme; Android, iOS, Windows Phone, Mac, Windows osv. Afspiller og downloadlink finder du i toppen af denne artikel. Du kan også hente Meremobil i iTunes Podcast eller via Tunein Radio.

Sådan lytter du til teknologimagasinet MereMobil

Gæsterne i programmet er medieanalytiker Per Fanefjord Lauersen fra Mediawatch samt Stig Møller Christensen, salgsdirektør i betalings-TV på TV 2.

TV 2 advarer mod hjælp til at opsige abonnement

Udenlandske tjenester kræver penge for at hjælpe med opsigelse af TV 2 Play-abonnementer.

(mere…)
Måske er du film-pirat uden at vide det

Du henter IKKE film ulovligt, men er alligevel film-pirat uden at tænke over det. Et STORT problem, mener branchen. En ekspert er yderst skeptisk.

(mere…)
Prisen stiger på dit Podimo abonnement

Du skal snart betale en tredjedel mere for dit abonnement på podcasttjenesten Podimo.

(mere…)
TV 2 og Viaplay stiger måske i pris

Rettighederne til Superliga-kampene vil måske føre til prisstigninger på TV 2 Play og Viaplay.

(mere…)
DR har fjernet Sara & Monopolet

Har DR kun trukket "Sara & Monopolet" væk fra andre podcast-udbydere end deres egen?

(mere…)
Netflix sender spil op på tv'et

Netflix er klar med en app, der forvandler din mobiltelefon til en spilcontroller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram