Ugens highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: Denne uge har budt på testen af forårets første store topmodel HTC One (M8), samt præsentationen af nye Nokia-modeller.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

HTC One (M8) er næsten kun lige blevet præsenteret, men allerede nu er den landet i butikkerne rundt i det danske land. Vi har også haft HTC One (M8) under luppen og bragt testen i den forgangne uge – både i skriftlig form og et web-tv indslag. Du kan finde links til begge herunder.

I den forgangne uge har der også været mange skriverier omkring en masse telefonopkald, der alle stammede fra et dansk-registreret telefonnummer. Derfor begyndte lamperne at lyde og advarslerne kom fra både eksperter og teleselskaber. Der kunne være tale om et svindelnummer, hvor man blev overtakseret. Det var dog ikke tilfældet, da der blot var tale om en systemfejl – og altså ikke noget fupnummer

Nokia præsenterede også ikke mindre end tre nye Lumia-modeller midt på ugen. Det blev til Lumia 930, samt modellerne Lumia 630 og Lumia 635. De bliver ligeledes de første enheder på det danske marked, som kommer med den nye version af Windows Phone.

Windows Phone 8.1 blev også endelig annonceret i denne uge under Microsofts BUILD konference. Der er dog nogle af funktionerne, som vi i Danmark må kigge langt efter.

Hitlisten uge 13 2014

01. TEST: HTC One (M8) – stadig den eneste ene?

02. Android 4.4.2 KitKat er klar til LG G2

03. Mobile Awards 2014 – her er vinderne

04. Pas på dette kan være et fupnummer

05. Nokia Lumia 930 er en realitet – samt Lumia 630 og Lumia 635

06. Intelligent applikation gør indkøb i Bilka nemt

07. Disse nye mobiler kommer i handlen i april

08. Sony Xperia Z2 forsinkes i Danmark

09. WEB-TV: HTC One (M8) – se testen her

10. iPhone fortsat den mest solgte smartphone i Danmark

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer