Danskerne får ikke disse Windows Phone 8.1-funktioner

Windows Phone 8.1 rulles ud i Danmark inden for de kommende måneder, men det bliver uden to af de vigtigste nyheder fra starten.

Joe Belfiore på scenen til BUILD 2014

Joe Belfiore på scenen til BUILD 2014

Microsoft præsenterede i onsdags til deres BUILD-konference det nye Windows Phone 8.1 og de nyheder det indeholder.

Foruden notifikationscenteret Action Center, var noget af det Joe Belfiore brugte mest tid på fra scenen i onsdags, den nye stemme-assistent Cortana. Men som vi skrev i onsdags, så vil den i første omgang kun komme i USA og senere andre udvalgte lande. Hvornår vi kan forvente Cortana på danske enheder er derfor endnu uvist.

Det nye Wordflow Keyboard, som minder om Swype, bliver vi nemlig også snydt for i Danmark – i hvert fald i første omgang. Fra starten af er det kun 16 lande, der får glæde af det nye tastatur, som altså har sat rekorder i at skrive hurtigt på tastaturet.

Mere til historien

De første telefoner på det danske marked, som kommer med Windows Phone 8.1 ventes at være Lumia 930, Lumia 630 og Lumia 635.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.