Danskerne får ikke disse Windows Phone 8.1-funktioner

Windows Phone 8.1 rulles ud i Danmark inden for de kommende måneder, men det bliver uden to af de vigtigste nyheder fra starten.

Joe Belfiore på scenen til BUILD 2014

Joe Belfiore på scenen til BUILD 2014

Microsoft præsenterede i onsdags til deres BUILD-konference det nye Windows Phone 8.1 og de nyheder det indeholder.

Foruden notifikationscenteret Action Center, var noget af det Joe Belfiore brugte mest tid på fra scenen i onsdags, den nye stemme-assistent Cortana. Men som vi skrev i onsdags, så vil den i første omgang kun komme i USA og senere andre udvalgte lande. Hvornår vi kan forvente Cortana på danske enheder er derfor endnu uvist.

Det nye Wordflow Keyboard, som minder om Swype, bliver vi nemlig også snydt for i Danmark – i hvert fald i første omgang. Fra starten af er det kun 16 lande, der får glæde af det nye tastatur, som altså har sat rekorder i at skrive hurtigt på tastaturet.

Mere til historien

De første telefoner på det danske marked, som kommer med Windows Phone 8.1 ventes at være Lumia 930, Lumia 630 og Lumia 635.

Windows Phone er for alvor død – farvel til Microsofts mobilplatform

Glem alt om at få opdateret din Windows Phone med nye funktioner eller sikkerhedsrettelser. Microsoft har trukket stikket.

(mere…)
Dropbox er klar til Windows Phone

Dropbox til Windows Phone er klar. Lagringstjenesten Dropbox har endelig udsendt en app til Windows Phone samt Windows RT og Windows 8.1.

(mere…)
Kazam Thunder 340W – første Windows Phone

Kazam har netop offentliggjort, at de også vil udvikle mobiler på Windows Phone-platformen og den første smartphone er allerede klar. Læs om Kazam Thunder 340W her.

(mere…)
Kazam på vej med Windows Phone-telefoner

Mobilproducenten Kazam har i dag udsendt en pressemeddelelse, hvor de oplyser, at de nu også vil udvikle smartphones med Windows Phone-platformen.

(mere…)
HTC One med Windows Phone er en realitet

HTC One har offentliggjort HTC One i en udgave med Windows Phone 8.1. Mobilen kommer kun i USA.

(mere…)
Nyt om HTC One med Windows Phone

HTC One (M8) med Windows Phone systemet forventes at blive offentliggjort den 19. august ved en presseevent i New York. Bliv opdateret på de seneste rygter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram