Intelligent applikation gør indkøb i Bilka nemt

0

En ny applikation gør det nu hurtigt og nemt at få handlet ind i Bilka, den viser dig rundt i dit foretrukne varehus.

Bilka Indkøbsapplikation
Bilka Indkøbsapplikation (Foto: Bilka)

Den nye applikation fra Bilka fungerer som en indkøbsseddel, der automatisk opdeles i varekategorier, hvor listen efterfølgende tilpasser sig turen rundt i dit foretrukne varehus. Ligesom den også viser, når Bilka har tilbud på det, du ønsker besked om.

Du kan dele indkøbssedlen mellem husstandens indkøbere enten via SMS, synkronisering eller mail, så nu er der ikke længere nogen undskyldning for at glemme noget.

Applikationen henvender sig i særlig grad til travle familier og mænd, der i stigende grad benytter deres smartphone eller tablet til at planlægge indkøbsturen med.

– “Vi har foretaget en række brugerundersøgelser, som indikerer, at en del kunder – særligt mænd – fravælger at købe ind i Bilka, fordi de mener, at det er svært og tidskrævende at finde varerne. Samtidig ved vi, at især børnefamilierne har en travl hverdag, hvor indkøb ofte skal overstås i en fart. Med den nye app kan vi hjælpe kunderne med at spare tid og finde de bedste tilbud,” fortæller Hannu Vangsgaard, der er digitalchef i Dansk Supermarked.

Bilkas applikation husker også, hvilke varer, som oftest tastes ind på din indkøbsseddel og gør dig opmærksom på, hvis et af produkterne på listen kommer på tilbud.

– “Skriver du f.eks. ”jordbærmarmelade” på listen, og Bilka har tilbud på det, så kommer der en ”se tilbud”-markering ud for ordet, som viser, hvilket mærke, og hvilken pris varen sælges til i den pågældende uge,” fortæller Hannu Vangsgaard.

Du kan nemt læse Bilkas tilbudsavis i applikationen, ligesom du også kan føre varer fra avisen direkte over på indkøbssedlen. Bilka har et slogan, som lyder de vil være billigst. Dette hjælper applikationen dig også med, at have styr på. Bilka holder nemlig øje med konkurrenternes priser, og har en konkurrent et af tilbuddene endnu billigere, så sænker Bilka prisen tilsvarende, hvilket fremgår af applikationen.

Du kan downloade Bilkas indkøbsapplikation gratis i Apples App Store. En Android version forventes i august 2014.

Mere til historien

Du kan også få applikationen på din iOS-enhed ved at skrive BILKAAPP og sende en SMS til 1245 (det koster almindelig SMS-takst).

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer