Sony: Disse enheder vil blive opdateret til Android 4.4 KitKat

3

Sony har meldt ud hvilke af deres enheder, som får vil modtage opdateringen til den nyeste version af Android-platformen – Android 4.4 KitKat. Se dem her.

Sony Xperia Z1 (Foto: Sony)
Sony Xperia Z1 (Foto: Sony)

Google præsenterede tilbage i november deres nyeste version af den mobile platform Android 4.4 KitKat og Sony var nogle af de første, som meldte ud hvilke af deres enheder, der vil få denne opdatering. Dette blev gjort på deres blog, samtidig med offentliggørelsen af udrulningen af Android 4.3 til blandt andet Xperia Z.

Sony Xperia Z får Android 4.3 Jelly Bean

De enheder, der findes på det danske marked, som vil få opdateringen til Android 4.4 KitKat er Sony Xperia Z, Sony Xperia Z1, Xperia Z Ultra og Xperia Tablet Z. Den nye Android-version skal forsøge, at gøre det op med noget af den fragmentering platformen har fået kritik for. Det gøres ved, at KitKat opdateringen ikke har så store specifikationskrav til hardwaren, som tidligere versioner har haft.

Android 4.4 KitKat skal gøre op med fragmenteringen

Android 4.4.2 er netop frigivet til Nexus-modellerne og altså tilgængelige for de der eksempelvis har Nexus 5.

Android 4.4.2 er på vej – udrulningen i gang

Konkurrenten LG har også meldt ud, at deres topmodel, LG G2 vil blive opdateret til Android 4.4 KitKat i løbet af første kvartal 2014.

Mere til historien

Google/Android håber med den nyeste Android-version, Android 4.4 KitKat, at fragmenteringen på hele platformen bliver mindre ved at nye versioner udbredes hurtigere og mere end tidligere. Det gøres ved, at Android 4.4 KitKat ikke har ligeså mange og store krav til hardwaren og dermed kan virke på både ældre og low-end telefoner. Du kan se den seneste opgørelse over udbredelsen af Android-versionerne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer