Sony: Disse enheder vil blive opdateret til Android 4.4 KitKat

Sony har meldt ud hvilke af deres enheder, som får vil modtage opdateringen til den nyeste version af Android-platformen – Android 4.4 KitKat. Se dem her.

Sony Xperia Z1 (Foto: Sony)

Sony Xperia Z1 (Foto: Sony)

Google præsenterede tilbage i november deres nyeste version af den mobile platform Android 4.4 KitKat og Sony var nogle af de første, som meldte ud hvilke af deres enheder, der vil få denne opdatering. Dette blev gjort på deres blog, samtidig med offentliggørelsen af udrulningen af Android 4.3 til blandt andet Xperia Z.

- Sony Xperia Z får Android 4.3 Jelly Bean

De enheder, der findes på det danske marked, som vil få opdateringen til Android 4.4 KitKat er Sony Xperia Z, Sony Xperia Z1, Xperia Z Ultra og Xperia Tablet Z. Den nye Android-version skal forsøge, at gøre det op med noget af den fragmentering platformen har fået kritik for. Det gøres ved, at KitKat opdateringen ikke har så store specifikationskrav til hardwaren, som tidligere versioner har haft.

- Android 4.4 KitKat skal gøre op med fragmenteringen

Android 4.4.2 er netop frigivet til Nexus-modellerne og altså tilgængelige for de der eksempelvis har Nexus 5.

- Android 4.4.2 er på vej – udrulningen i gang

Konkurrenten LG har også meldt ud, at deres topmodel, LG G2 vil blive opdateret til Android 4.4 KitKat i løbet af første kvartal 2014.

Mere til historien

Google/Android håber med den nyeste Android-version, Android 4.4 KitKat, at fragmenteringen på hele platformen bliver mindre ved at nye versioner udbredes hurtigere og mere end tidligere. Det gøres ved, at Android 4.4 KitKat ikke har ligeså mange og store krav til hardwaren og dermed kan virke på både ældre og low-end telefoner. Du kan se den seneste opgørelse over udbredelsen af Android-versionerne.

Google dropper support på Chromecast i stilhed

Den første Chromecast fra Google vil ikke længere modtage software- eller sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Sony PlayStation arbejder på en håndholdt enhed

BEKRÆFTET: Sony arbejder på, at producere en håndholdt gamingenhed, der forhåbentlig bliver lanceret til julehandlen.

(mere…)
Sådan undgår du at mobilspil stjæler og misbruger dine børns data

GUIDE: Uskyldige mobilspil lænser data om vores børn og familie. Sådan stopper du dataindsamlingen fra telefonen.

(mere…)
Din gamle Gmail-konto bliver slettet

Bruger du Gmail, eller har du brugt Gmail, vil denne nyhed interessere dig.

(mere…)
Her er Googles 2023-nyheder

OVERBLIK: Vi har her samlet nyhederne fra Google I/O 2023. Få overblikket over, hvilke nye produkter og services der er på vej.

(mere…)
Sony Xperia 1 V – endnu en super-niche mobil

Mindre varmeudledning, nyt kamerasetup og fotofunktioner samt lavere strømforbrug ved videooptagelse. Velkommen til Sony Xperia 1 V.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram