Bixby skal invadere dit liv

Samsungs digitale assistent bliver tilgængelig på alt fra køleskabe til komfurer.

Det skal være slut med digitale assistenter, der udelukkende bor i lommerne på folk. Sådan lyder Samsungs vision for den kommende Bixby 2.0. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Samung Galaxy S8 (Foto: Samsung)

Fremtidens Bixby bliver tilgængelig på meget andet end telefoner. (Foto: Samsung)

Ifølge Samsung skal Bixby være til stede på et væld af steder. Alt fra telefoner, frysere og sprinkleranlæg blev nævnt, da Samsung præsenterede den opdaterede digitale assistent på en udviklerkonference.

Samsung gør op med Bixby-frustrationer

For at få ført sin vision ud i livet har Samsung også gjort en beta af Bixby 2.0 tilgængelig for udvalgte udviklere. Med tiden er det planen, at Bixby 2.0 skal blive åben for samtlige udviklere. På den måde håber Samsung, at Bixby kan snakke fra alverdens apparater.

Bixby-højtaler fra Samsung?

På udviklerkonferencen fortalte Samsung ikke kun om Bixby i køleskabe og kummefrysere. Mellem linjerne afslørede Samsung nemlig, at man arbejder på en smart-højtaler. Amazon har sine Alexa-højtalere og Google har Home-systemet i flere varianter, men nu vil Samsung også være med.

Samsung Bixby taler nu i det meste af verden

Der er ikke tale om nogen officiel udmelding. Pressemeddelelsen specificerer nemlig ikke, hvor langt Samsung er med udviklingen. Der er i stedet tale om, at Samsungs Bixby kan virke på højtalere.

Det er også en mulighed, at Samsung gør Bixby tilgængelige for andre højtalerproducenter. Det har Amazon gjort med sin Alexa, der nu er tilgængelig i en Sonos-højtaler. Indtil videre dog ikke i Danmark.

Med Alexa er det muligt at ønske sange, hvorefter højtaleren spiller dem. Har man internetforbundet lys kan højtaleren også tænde og slukket for det.

Til december lancerer Apple Hompod. Det er en smarthøjtaler med indbygget Siri. Den vil have mange funktioner svarende til Amazons Alexa.

Mere til historien

Bixby er i dag kun tilgængelig på Samsungs apparater. Det tæller blandt andet telefonerne Galaxy S8 og Note 8.

Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Nye Galaxy A-modeller – mød A55 og A35

Samsung har netop afsløret to nye Galaxy A-modeller, der skal erstattet sidste års populære modeller. Læs mere om dem her.

(mere…)
AI-forvandling: Fra telefoner til hele hjemmet

REPORTAGE: Jeg har været i Frankfurt til World of Samsung-eventen. Jeg så Samsungs 2024 lineup af tv, AV, mobil, smarthome og hårde hvidevarer.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 afsløret på billeder

Billeder af det, som ventes at være de kommende foldbare modeller fra Samsung, er spottet. Se dem her.

(mere…)
Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram