Bixby skal invadere dit liv

Samsungs digitale assistent bliver tilgængelig på alt fra køleskabe til komfurer.

Det skal være slut med digitale assistenter, der udelukkende bor i lommerne på folk. Sådan lyder Samsungs vision for den kommende Bixby 2.0. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Samung Galaxy S8 (Foto: Samsung)

Fremtidens Bixby bliver tilgængelig på meget andet end telefoner. (Foto: Samsung)

Ifølge Samsung skal Bixby være til stede på et væld af steder. Alt fra telefoner, frysere og sprinkleranlæg blev nævnt, da Samsung præsenterede den opdaterede digitale assistent på en udviklerkonference.

Samsung gør op med Bixby-frustrationer

For at få ført sin vision ud i livet har Samsung også gjort en beta af Bixby 2.0 tilgængelig for udvalgte udviklere. Med tiden er det planen, at Bixby 2.0 skal blive åben for samtlige udviklere. På den måde håber Samsung, at Bixby kan snakke fra alverdens apparater.

Bixby-højtaler fra Samsung?

På udviklerkonferencen fortalte Samsung ikke kun om Bixby i køleskabe og kummefrysere. Mellem linjerne afslørede Samsung nemlig, at man arbejder på en smart-højtaler. Amazon har sine Alexa-højtalere og Google har Home-systemet i flere varianter, men nu vil Samsung også være med.

Samsung Bixby taler nu i det meste af verden

Der er ikke tale om nogen officiel udmelding. Pressemeddelelsen specificerer nemlig ikke, hvor langt Samsung er med udviklingen. Der er i stedet tale om, at Samsungs Bixby kan virke på højtalere.

Det er også en mulighed, at Samsung gør Bixby tilgængelige for andre højtalerproducenter. Det har Amazon gjort med sin Alexa, der nu er tilgængelig i en Sonos-højtaler. Indtil videre dog ikke i Danmark.

Med Alexa er det muligt at ønske sange, hvorefter højtaleren spiller dem. Har man internetforbundet lys kan højtaleren også tænde og slukket for det.

Til december lancerer Apple Hompod. Det er en smarthøjtaler med indbygget Siri. Den vil have mange funktioner svarende til Amazons Alexa.

Mere til historien

Bixby er i dag kun tilgængelig på Samsungs apparater. Det tæller blandt andet telefonerne Galaxy S8 og Note 8.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram