Bixby skal invadere dit liv

1

Samsungs digitale assistent bliver tilgængelig på alt fra køleskabe til komfurer.

Det skal være slut med digitale assistenter, der udelukkende bor i lommerne på folk. Sådan lyder Samsungs vision for den kommende Bixby 2.0. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Samung Galaxy S8 (Foto: Samsung)
Fremtidens Bixby bliver tilgængelig på meget andet end telefoner. (Foto: Samsung)

Ifølge Samsung skal Bixby være til stede på et væld af steder. Alt fra telefoner, frysere og sprinkleranlæg blev nævnt, da Samsung præsenterede den opdaterede digitale assistent på en udviklerkonference.

Samsung gør op med Bixby-frustrationer

For at få ført sin vision ud i livet har Samsung også gjort en beta af Bixby 2.0 tilgængelig for udvalgte udviklere. Med tiden er det planen, at Bixby 2.0 skal blive åben for samtlige udviklere. På den måde håber Samsung, at Bixby kan snakke fra alverdens apparater.

Bixby-højtaler fra Samsung?

På udviklerkonferencen fortalte Samsung ikke kun om Bixby i køleskabe og kummefrysere. Mellem linjerne afslørede Samsung nemlig, at man arbejder på en smart-højtaler. Amazon har sine Alexa-højtalere og Google har Home-systemet i flere varianter, men nu vil Samsung også være med.

Samsung Bixby taler nu i det meste af verden

Der er ikke tale om nogen officiel udmelding. Pressemeddelelsen specificerer nemlig ikke, hvor langt Samsung er med udviklingen. Der er i stedet tale om, at Samsungs Bixby kan virke på højtalere.

Det er også en mulighed, at Samsung gør Bixby tilgængelige for andre højtalerproducenter. Det har Amazon gjort med sin Alexa, der nu er tilgængelig i en Sonos-højtaler. Indtil videre dog ikke i Danmark.

Med Alexa er det muligt at ønske sange, hvorefter højtaleren spiller dem. Har man internetforbundet lys kan højtaleren også tænde og slukket for det.

Til december lancerer Apple Hompod. Det er en smarthøjtaler med indbygget Siri. Den vil have mange funktioner svarende til Amazons Alexa.

Mere til historien

Bixby er i dag kun tilgængelig på Samsungs apparater. Det tæller blandt andet telefonerne Galaxy S8 og Note 8.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer