Bixby skal invadere dit liv

Samsungs digitale assistent bliver tilgængelig på alt fra køleskabe til komfurer.

Det skal være slut med digitale assistenter, der udelukkende bor i lommerne på folk. Sådan lyder Samsungs vision for den kommende Bixby 2.0. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Samung Galaxy S8 (Foto: Samsung)

Fremtidens Bixby bliver tilgængelig på meget andet end telefoner. (Foto: Samsung)

Ifølge Samsung skal Bixby være til stede på et væld af steder. Alt fra telefoner, frysere og sprinkleranlæg blev nævnt, da Samsung præsenterede den opdaterede digitale assistent på en udviklerkonference.

Samsung gør op med Bixby-frustrationer

For at få ført sin vision ud i livet har Samsung også gjort en beta af Bixby 2.0 tilgængelig for udvalgte udviklere. Med tiden er det planen, at Bixby 2.0 skal blive åben for samtlige udviklere. På den måde håber Samsung, at Bixby kan snakke fra alverdens apparater.

Bixby-højtaler fra Samsung?

På udviklerkonferencen fortalte Samsung ikke kun om Bixby i køleskabe og kummefrysere. Mellem linjerne afslørede Samsung nemlig, at man arbejder på en smart-højtaler. Amazon har sine Alexa-højtalere og Google har Home-systemet i flere varianter, men nu vil Samsung også være med.

Samsung Bixby taler nu i det meste af verden

Der er ikke tale om nogen officiel udmelding. Pressemeddelelsen specificerer nemlig ikke, hvor langt Samsung er med udviklingen. Der er i stedet tale om, at Samsungs Bixby kan virke på højtalere.

Det er også en mulighed, at Samsung gør Bixby tilgængelige for andre højtalerproducenter. Det har Amazon gjort med sin Alexa, der nu er tilgængelig i en Sonos-højtaler. Indtil videre dog ikke i Danmark.

Med Alexa er det muligt at ønske sange, hvorefter højtaleren spiller dem. Har man internetforbundet lys kan højtaleren også tænde og slukket for det.

Til december lancerer Apple Hompod. Det er en smarthøjtaler med indbygget Siri. Den vil have mange funktioner svarende til Amazons Alexa.

Mere til historien

Bixby er i dag kun tilgængelig på Samsungs apparater. Det tæller blandt andet telefonerne Galaxy S8 og Note 8.

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Salget af ”refurbished”-smartphones stiger

Salget af brugte og renoverede telefoner går frem. Flest foretrækker at købe en refurbished iPhone.

(mere…)
Magisk fotoværktøj fra Galaxy S23 kommer i billigere telefoner

En eksklusiv fotofunktion fra Galaxy S23-serien bliver tilgængelig i andre telefoner.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 vs Galaxy S23

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy A54 og se om den er værd at købe. Jeg sammenligner også Galaxy A54 med Galaxy S23-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram