Samsung Bixby taler nu i det meste af verden

Samsungs Siri-konkurrent, Bixby, er nu tilgængelig for Samsung Galaxy S8 og S8+ telefoner verden over.

Google Now, Siri, Alexa og Cortana.

Der er ikke mangel på digitale assistenter, som er parate til at assistere i dagligdagen. Nu melder Samsung sig også ind i kapløbet. Det skriver den sydkoreanske gigant i en pressemeddelelse.

Samung Galaxy S8 (Foto: Samsung)

Du skal øve dig på dit koreanske eller amerikanske, hvis du vil snakke med Bixby (Foto: Samsung)

Stadig ikke på dansk

I pressemeddelelsen hedder det, at Bixby nu er tilgængelig i mere end 200 lande. Dermed er langt de fleste verdens lande nu dækket – men Bixby kan stadig ikke forstå dansk, tysk eller spansk. For i øjeblikket kan Bixby kun forstå amerikansk engelsk og koreansk. Indtil i dag har tjenesten da også kun været tilgængelig i Sydkorea og USA.

- PODCAST: Så vilde bliver stemmeassistenterne

Samsung fortæller i pressemeddelelsen, at man løbende vil tilføje flere sprog til Bixby. Så måske du en dag kan snakke dansk med Bixby.

Hvis man har mod på at slå sig løs på amerikansk eller koreansk så har man fra i dag adgang til den fulde oplevelse. Man kan i øjeblikket kun tilgå Bixby via en Galaxy S8 eller S8+. Man kan trykke på Bixby-knappen for at aktivere stemmeassistenten. Knappen sidder på telefonens side. Alternativt kan man sige “Hey Bixby” til sin telefon.

Ifølge Samsung så forbedrer Bixby ens produktivitet. Det gør den bl.a. via særlige stemmekommandoer. Eksempelvis kan “goodnight” aktivere flere features som alarm, forstyr-ikke og et blåt-lys-filter.

- Samsung Galaxy S8+ test – mega flot, kompakt og med kompromisser

Mere til historien

Google lancerede sin personlige stemmeassistent i sommeren 2012. Året forinden havde Apple lanceret Siri, der fulgte med iPhone 4S. Både Google Now og Siri kan i dag forstå og snakke dansk.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram