Samsung Bixby taler nu i det meste af verden

0

Samsungs Siri-konkurrent, Bixby, er nu tilgængelig for Samsung Galaxy S8 og S8+ telefoner verden over.

Google Now, Siri, Alexa og Cortana.

Der er ikke mangel på digitale assistenter, som er parate til at assistere i dagligdagen. Nu melder Samsung sig også ind i kapløbet. Det skriver den sydkoreanske gigant i en pressemeddelelse.

Samung Galaxy S8 (Foto: Samsung)
Du skal øve dig på dit koreanske eller amerikanske, hvis du vil snakke med Bixby (Foto: Samsung)

Stadig ikke på dansk

I pressemeddelelsen hedder det, at Bixby nu er tilgængelig i mere end 200 lande. Dermed er langt de fleste verdens lande nu dækket – men Bixby kan stadig ikke forstå dansk, tysk eller spansk. For i øjeblikket kan Bixby kun forstå amerikansk engelsk og koreansk. Indtil i dag har tjenesten da også kun været tilgængelig i Sydkorea og USA.

PODCAST: Så vilde bliver stemmeassistenterne

Samsung fortæller i pressemeddelelsen, at man løbende vil tilføje flere sprog til Bixby. Så måske du en dag kan snakke dansk med Bixby.

Hvis man har mod på at slå sig løs på amerikansk eller koreansk så har man fra i dag adgang til den fulde oplevelse. Man kan i øjeblikket kun tilgå Bixby via en Galaxy S8 eller S8+. Man kan trykke på Bixby-knappen for at aktivere stemmeassistenten. Knappen sidder på telefonens side. Alternativt kan man sige “Hey Bixby” til sin telefon.

Ifølge Samsung så forbedrer Bixby ens produktivitet. Det gør den bl.a. via særlige stemmekommandoer. Eksempelvis kan “goodnight” aktivere flere features som alarm, forstyr-ikke og et blåt-lys-filter.

– Samsung Galaxy S8+ test – mega flot, kompakt og med kompromisser

Mere til historien

Google lancerede sin personlige stemmeassistent i sommeren 2012. Året forinden havde Apple lanceret Siri, der fulgte med iPhone 4S. Både Google Now og Siri kan i dag forstå og snakke dansk.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer