Samsung Bixby taler nu i det meste af verden

Samsungs Siri-konkurrent, Bixby, er nu tilgængelig for Samsung Galaxy S8 og S8+ telefoner verden over.

Google Now, Siri, Alexa og Cortana.

Der er ikke mangel på digitale assistenter, som er parate til at assistere i dagligdagen. Nu melder Samsung sig også ind i kapløbet. Det skriver den sydkoreanske gigant i en pressemeddelelse.

Samung Galaxy S8 (Foto: Samsung)

Du skal øve dig på dit koreanske eller amerikanske, hvis du vil snakke med Bixby (Foto: Samsung)

Stadig ikke på dansk

I pressemeddelelsen hedder det, at Bixby nu er tilgængelig i mere end 200 lande. Dermed er langt de fleste verdens lande nu dækket – men Bixby kan stadig ikke forstå dansk, tysk eller spansk. For i øjeblikket kan Bixby kun forstå amerikansk engelsk og koreansk. Indtil i dag har tjenesten da også kun været tilgængelig i Sydkorea og USA.

- PODCAST: Så vilde bliver stemmeassistenterne

Samsung fortæller i pressemeddelelsen, at man løbende vil tilføje flere sprog til Bixby. Så måske du en dag kan snakke dansk med Bixby.

Hvis man har mod på at slå sig løs på amerikansk eller koreansk så har man fra i dag adgang til den fulde oplevelse. Man kan i øjeblikket kun tilgå Bixby via en Galaxy S8 eller S8+. Man kan trykke på Bixby-knappen for at aktivere stemmeassistenten. Knappen sidder på telefonens side. Alternativt kan man sige “Hey Bixby” til sin telefon.

Ifølge Samsung så forbedrer Bixby ens produktivitet. Det gør den bl.a. via særlige stemmekommandoer. Eksempelvis kan “goodnight” aktivere flere features som alarm, forstyr-ikke og et blåt-lys-filter.

- Samsung Galaxy S8+ test – mega flot, kompakt og med kompromisser

Mere til historien

Google lancerede sin personlige stemmeassistent i sommeren 2012. Året forinden havde Apple lanceret Siri, der fulgte med iPhone 4S. Både Google Now og Siri kan i dag forstå og snakke dansk.

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Salget af ”refurbished”-smartphones stiger

Salget af brugte og renoverede telefoner går frem. Flest foretrækker at købe en refurbished iPhone.

(mere…)
Magisk fotoværktøj fra Galaxy S23 kommer i billigere telefoner

En eksklusiv fotofunktion fra Galaxy S23-serien bliver tilgængelig i andre telefoner.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 vs Galaxy S23

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy A54 og se om den er værd at købe. Jeg sammenligner også Galaxy A54 med Galaxy S23-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram